Nejprodávanější hudba v roce 2019

Lovesongs
Jedna z nejúspěšnějších kapel české hudební scény v mezidobí příprav na nové album, konsolidace nové sestavy a vystoupeních na druhém ročníku festivalů „Létofesty” vydává album svých nejžádanějších balad a písní o lásce.

Lovesongs

269 Kč
Mapa lásky
Slavný pěvec na dalším z nádherných hudebních výletů!

Mapa lásky

354 Kč
Marx, Engels, Beatles
Album Marx, Engels, Beatles patří k těm nejvýznamnějším z diskografie skupiny. Letos uplyne dvacet let od jeho původního vydání.

Marx, Engels, Beatles

242 Kč
Merrie Land
Druhé album produkované renomovaným producentem Tonym Viscontim.

Merrie Land

359 Kč
Milostné vzpomínky na Čp. 8
Album Milostné vzpomínky na Čp. 8 je připomínkou slavné folkové skupiny první poloviny osmdesátých let a poctou jejímu zakladateli a leaderovi – Jaroslavu J. Ježkovi, písničkáři velkého hlasu i talentu, jemuž osud dopřál pobýt na tomto světě 28 let.

Milostné vzpomínky na Čp. 8

270 Kč
Odyssey
Take That v rámci 30. výročí založení kapely vydávají album Odyssey, které obsahuje nové verze těch největších hitů, které jsou doplněné o zvukové stopy z historie kapely. Na desce se nachází například první hit číslo jedna Pray.

Odyssey

422 Kč
Plejlist 1996-2009
Ahoj Ty! Naše hudební knížka začíná těmito řádky, takže pokud je čteš, právě jsi byl vtažen do děje. Chtěli bychom Tě provést spletí nedlouhý wohnoutí historie, a to jak prostřednictvím textu, tak i poslechu.

Plejlist 1996-2009

296 Kč
Queen
Jak se Nicki Minaj v minulém roce svěřila magazínu Dazed, její čtvrté album bude milionkrát neuvěřitelnější než cokoliv, co kdy představovala Anaconda.

Queen

305 Kč
Raise Vibration
Americký zpěvák, skladatel, producent, multi-instrumentalista i příležitostný herec a fotograf. Na novém albu se spojil slegendárním producentem Henrym Hirschem a navrátil se ke svému původnímu typickému syrovému zvuku.

Raise Vibration

647 Kč
Riding With The King-Live In San Diego
Dvě alba za příznivou cenu. Riding With The King je společná studiovánahrávka Erica Claptona a amerického hudebníka B. B. Kinga z roku 2000.Druhou část tvoří Claptonovo již třinácté živé album Live In San Diego.

Riding With The King-Live In San Diego

341 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 568 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 .. 57 > >>