Nejprodávanější hudba v roce 2019

The Guitar Trio
Na tomto albu se snoubí hudba fenomenálního španělského kytaristy s vynikajícím kytaristou americkým a představitelem anglické jazzové kytarové hudby.

The Guitar Trio

800 Kč
The Junction
Jazzová vokální skupina založená v roce 1969. Album představující nového člena Trista Curlesse, který nahradil zesnuvšího zakladatele Tima Hausera, produkoval pětinásobný držitel ceny Grammy Mervyn Warren.

The Junction

386 Kč
The Queen Of Soul
Značka Atlantic, s níž je kariéra soulové královny silně spjata, se rozhodla uctít památku a vzdát hold jedinečné zpěvačce nově sestaveným výběrem nejzásadnějších momentů kariéry Arethy Franklin, které jsou spojené právě se zmíněným vydavatelstvím.

The Queen Of Soul

413 Kč
The Silver Scream
Páté album americké metalové skupiny Ice Nine Kills.

The Silver Scream

305 Kč
The Story So Far (The Best Of)
Kompilace skladeb na CD britské hardrockové skupiny Def Leppard.

The Story So Far (The Best Of)

305 Kč
Ultimate Collection
Speciální kompilační dvojalbum sestavené přímo zpěvačkou obsahuje 30 nahrávek z její úspěšné kariéry doplněné o 3 nové nahrávky.

Ultimate Collection

332 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.

V Rudolfinu

269 Kč
Ve stínu slunce
Sedm let po vydání alba Neopak přichází Miloš Makovský s albem Ve stínu slunce.

Ve stínu slunce

251 Kč
Zapomenutý příběh
Toto album Ondřeje Rumla vypráví ale nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den - drobnými dobrými skutky, láskou k druhému člověku.

Zapomenutý příběh

341 Kč
(S+H)Q + friends
Deska SHQ a přátelé byla pořízena ve velmi tvůrčí a zároveň zlomové etapě existence nejvýznamnějšího českého jazzového souboru šedesátých let.

(S+H)Q + friends

224 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 568 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 .. 57 > >>