Nejprodávanější hudba v roce 2019

8 hlav šílenství
Vladivojna La Chia propojuje světy mainstreamu i undergroundu v novém soundtracku k filmu 8 hlav šílenství!

8 hlav šílenství

296 Kč
As You Were
Toto album je velkým návratem zpěváka, jenž je považován za jednu z největších ikon nejen britské a nejen kytarové scény.

As You Were

386 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.

At Home

314 Kč
Balíček karet
Autorovo životní jubileum připomíná reedic kultovního alba Balíček karet.

Balíček karet

158 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
Blues Before Breakfast
Album česko-amerického tria Dobré ráno blues band přináší tradiční klasické akustické blues, které má své kořeny v povodí řeky Mississippi.

Blues Before Breakfast

225 Kč
Carry Fire
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka Roberta Planta. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen v srpnu 2017.

Carry Fire

386 Kč
Dávno vím svý
Zpěvačka, tanečnice, stepařka a herečka Helena Vondráčková patří několik dekád k absolutní špičce domácí hudební scény.

Dávno vím svý

296 Kč
Dědičná krev
První sólové album Jiřího Smrže DĚDIČNÁ KREV je více než zralý debut, autor jej natočil ve svých sedmačtyřiceti letech jako zralý muž, plný životních i muzikantských zkušeností.

Dědičná krev

315 Kč
Details
Studiové album Details přichází po pěti letech od posledního CD. V historii kapely je to první nahrávka, která byla celá předem připravena a zkomponována. Limbo patří již více než 10 let mezi špičku současného českého jazzu.

Details

224 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 568 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 41 .. 57 > >>