Nejprodávanější knihy v roce 2019
poezie pro děti

Jiné taje opic - 11%
(1x)
Druhá kniha Zlatou stuhou ověnčených a na prestižní cenu Czech Grand Design nominovaných Jino tajů opic je zde – a dotváří tak komplexní opičí atlas, opět včetně opičí abecedy, kterou si děti mohou rozstříhat a tvořit z ní své texty.
poezie pro děti

Jiné taje opic

628 Kč
558 Kč
Nesmysl! - 11%
(1x)
Nesmysl provází člověka odjakživa. V životě, v kultuře, ve společnosti, v politice. V literatuře, zejména v poezii, ať té domácí, nebo překladové, má velmi pěknou a bohatou tradici, kterou není na škodu čas od času připomenout.
poezie pro děti

Nesmysl!

241 Kč
214 Kč
Básničky o zvířátkách - 11%
Dvacet sedm zvířátek a dvacet sedm rozpustilých básniček doprovázených krásnými barevnými ilustracemi udělá radost každému dítěti.
poezie pro děti

Básničky o zvířátkách

206 Kč
183 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
poezie pro děti

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Uspávanky a vstávanky - 11%
Milí rodiče, prarodiče a všichni kamarádi dětí! Usínání a buzení jsou důležité chvilky. Když usínáme nebo vstáváme se špatnou náladou, promítne se to do našich nocí i dnů. Hodí se mít pro tyto situace malé rituály.
poezie pro děti

Uspávanky a vstávanky

178 Kč
158 Kč
Kouká roura na kocoura - 11%
Veselé a hravé verše oblíbeného autora.
poezie pro děti

Kouká roura na kocoura

251 Kč
223 Kč
Obrázkové říkanky 2 - 11%

Další nadílka oblíbených rýmovaných obrázků od Hanky Jelínkové a Venduly Hegerové. Veselá knížka probouzí v dětech jazykový cit a chuť číst.

poezie pro děti

Obrázkové říkanky 2

179 Kč
159 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
poezie pro děti

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky - 11%
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
poezie pro děti

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
175 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
poezie pro děti

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>