Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
neobyčejné osudy

Každému jeho Izrael - 20%
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj odešli. Do jejich životů fatálně zasáhla druhá světová válka a v jejich další životní cestě významnou roli sehrál Izrael.
neobyčejné osudy
Ukázky

Každému jeho Izrael

199 Kč
159 Kč
Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět - 20%
Alois Dubec byl téměř všude. Narodil se ve Vlachově Lhotě, zapadlé valašské vsi, odmala miloval armádu a za války poznal život dělníka na stavbě Hitlerových dálnic. Byl vojákem, italským partyzánem, švýcarským zajatcem a kadetem RAF v Británii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Divoký kluk Alois Dubec: Z Vlachovy Lhoty do RAF a zpět

169 Kč
135 Kč
Sama mezi Indiány - 20%
(5x)
Tato kniha je vzrušujícím, úchvatným i jímavým příběhem dívky, která prožila dvacet dva let v daleké Amazonii, uprostřed jednoho z posledních přírodních národů. Bělošky, která byla jako dítě v roce 1937 unesena indiány.
neobyčejné osudy
Ukázky

Sama mezi Indiány

248 Kč
198 Kč
Pád nebes - 20%
(4x)
Převratné úspěchy si žádají velké oběti – příběh dobytí Matterhornu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pád nebes

199 Kč
159 Kč
Vyzvědačka - 20%
V Coelhově románu Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vyzvědačka

159 Kč
127 Kč
Příběhy skutečné odvahy - 20%
(2x)
Bear ve své nové knize líčí strhující příběhy dobrodruhů, průzkumníků, vojáků, špionů i obyčejných lidí, kteří se odmítli vzdát i v těch nejzoufalejších situacích – příběhy, které ho inspirují po celý život.
neobyčejné osudy
Ukázky

Příběhy skutečné odvahy

198 Kč
158 Kč
Bod zlomu - 20%
Bod zlomu. Chvíle, kdy jste u konce s dechem, na dně svých sil či paralyzováni strachem. Okamžik, kdy zjistíte, kdo skutečně jste… Ollie Ollerton, bývalý elitní voják, prožil ve své kariéře nespočet bodů zlomu. Ať už při výběru do SAS, na misích a bojištích či jako alkoholik na dně lahve.
neobyčejné osudy
Ukázky

Bod zlomu

279 Kč
223 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

neobyčejné osudy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Carrie Kirsten: 3 principy - 20%

Život známých lidí může vypadat dokonalý, všechno ale není vždy tak, jak se na první pohled zdá.  V této knize se vám ukážu z jiné stránky, kterou jste dosud neměli možnost poznat. Dozvíte se, co jsem na internetu nikdy nesdílela. Prozradím vám, s čím jsem posledních pár let mimo obrazovku bojovala. A jak jsem se dostala z psychického dna, na které jsem kvůli sociálním sítím spadla. Na základě svých zkušeností jsem vytvořila 3 principy, kterých je potřeba se držet, abychom mohli vést šťastný a spokojený život. Teď se o ně s vámi podělím.

neobyčejné osudy
Ukázky

Carrie Kirsten: 3 principy

209 Kč
167 Kč
Čurda z hlíny - 20%
(1x)
Tři dokupovídky nejsou historickou studií, ale živým a čtivým portrétem několika temných postav.
neobyčejné osudy
Ukázky

Čurda z hlíny

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 109 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>