Nejprodávanější Kniha v roce 2019
užitková zahrada

Zelené koření - 11%
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
užitková zahrada

Zelené koření

449 Kč
399 Kč
Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě - 11%
Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet.
užitková zahrada

Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě

116 Kč
103 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
užitková zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Bylinkové zahrádky - 11%
Naše babičky sbíraly obyčejné bylinky v přírodě a pěstovaly je i na svých zahrádkách. Používaly je pak k léčení, ke kosmetickým účelům, ale i v kuchyni jako koření a někdy také jako zeleninu.
užitková zahrada

Bylinkové zahrádky

179 Kč
159 Kč
Semínka z vlastní zahrady - 11%
Chcete poznat fascinující svět přírody na vaší zahradě a mít své vlastní plodiny pěstované ze semínka do semínka?
užitková zahrada

Semínka z vlastní zahrady

179 Kč
159 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
užitková zahrada

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3