Nejprodávanější tituly v roce 2019
horory

Právo nálezce
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
Pan Mercedes
(3x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory

Pan Mercedes

360 Kč
Vyhlídka na věčnost
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení
Velké vydání nádherně malované komiksové série! Tři díly v jedné knize! Když se člověk probudí v pekle, začne přemýšlet, jestli byl opravdu tak dobrý člověk, jak si myslel.
horory

Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení

539 Kč
Pamatuj na smrt
(1x)
První český young adult slasher! Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil.
horory

Pamatuj na smrt

269 Kč
Puls
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
V duchu Edgara Allana Poea
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory

V duchu Edgara Allana Poea

314 Kč
Beznaděj
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory

Beznaděj

414 Kč
Noční můry z temnot
Slavná sbírka kratičkých, ale o to děsivějších příběhů, duchařských historek, městských legend a strašidelných písniček a říkadel, které sesbíral americký spisovatel a folklorista Alvin Schwartz, je určena pro děti i dospělé.
horory

Noční můry z temnot

242 Kč
Krvavá zima - 63%
(2x)
Walking Dead v magických kulisách Islandu. Dospívající dívka Bergljót musí trávit zimní prázdniny s tatínkem a malým bráchou. Netuší, že se v jejím životě změní úplně všechno. Přičiněním nelidských bytostí totiž kolem ní začnou umírat lidé.
horory
Ukázky

Krvavá zima

359 Kč
134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>