Nejprodávanější hudba v roce 2019

Road Songs for Lovers
Christopher Anton Rea je britský kytarista, zpěvák a autor písní. Jeho hudba se dá zařadit mezi pop, blues a rock. Doposud se prodalo 30 miliónů jeho alb. Je známý především díky svému chraplavému hlasu.

Road Songs for Lovers

359 Kč
Rodinná kronika
Kompilace Rodinná kronika obsahuje nahrávky jazzové skupiny SHQ z let 1962-1963. Soubor v té době nedostal příležitost natočit dlouhohrající desku, ale vytvořil 18 nahrávek, vycházejících roztroušeně na pěti jazzových kompilacích a jedné EP desce.

Rodinná kronika

224 Kč
Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".

Sám se sebou

404 Kč
Something Else
Další album irské hudební skupiny, která vznikla roku 1990.

Something Else

359 Kč
Songs Of Experience
Legendární U2 vydávají album Songs of Experience! Jedna z nejpopulárnějších rockových kapel světa U2 vydává dlouho očekávané čtrnácté album Songs of Experience, které je pokračováním předchozí desky Songs of Innocence.

Songs Of Experience

359 Kč
Světlo DuCha
Mimořádný vydavatelský čin Polí5, které oslovilo Ondřeje Ježka (studio Jámor, OTK...), aby kompletně produkoval a aranžoval poslední album RND. Jádro projektu tvoří písně, které složil, otextoval a nazpíval známý dramatik S.d.Ch.

Světlo DuCha

224 Kč
Symphonic Album
Symphonic Tour a Symphonic Album – tak příznačně se jmenuje podzimní turné Mira Žbirky a jeho zbrusu nové CD, které nahrál se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě.

Symphonic Album

296 Kč
Tancovala poklička

Veselé písničky pro nejmenší dětičky v aranžích Jindřicha Koníře a v podání dětských sborů Prážátka, Prážata a Resonance pod vedením Miloslavy Pospíšilové.

Tancovala poklička

224 Kč
Tango In The Night (Remastered)
Fleetwood Mac se věnují katalogové kampani a vracejí se k multiplatinovým albům vydaným v sedmdesátých a osmdesátých letech. Po obsáhlých reedicích desek Tusk a Mirage nabízejí rozšířené vydání alba Tango In The Night z roku 1987.

Tango In The Night (Remastered)

197 Kč
Tell Me You Love Me
Nové album zpěvačky Demi Lovato s názvem Tell me you love me.

Tell Me You Love Me

359 Kč
Zobrazuji 411 - 420 z 568 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 44 .. 57 > >>