Nejprodávanější hudba v roce 2019

Vlakem
Hyperaktivní leader kapely Květy Martin E. Kyšperský vydává sólo album, tři roky po vyprodané desce Svetr. Dvanáct melodických písní má jednotný koncept. Všechny texty byly napsány ve vlaku během jediné cesty.

Vlakem

269 Kč
Walk the earth
Walk the Earth je jedenácté studiové album švédské rockové hudební skupiny Europe. Skupina album nahrála v londýnském studiu Abbey Road Studios za dohledu producenta Dava Cobba. Přebal alba nakreslil americký umělec Mike Sportese.

Walk the earth

359 Kč
We Got Love - live
Kapela Kelly Family přichází s deskou We got love natočenou živě ve Westfalenhalle v Dortmundu.

We Got Love - live

494 Kč
Abstract
(1x)
Na albu Abstract pracoval Michael Kocáb dlouhých 10 let a považuje ho za jeden z hudebních vrcholů svého období stylové syntézy, které se dá pojmenovat například abstract rock.

Abstract

197 Kč
Emotikon
Album EMOTIKON se oproti předchozímu albu, lehce odkloněnému k popu, vrací k rockové podstatě skupiny.  Všechny zvuky jsou nahrané na živo, na albu nejsou prakticky žádné samply. Zvláštní pozornost skupina věnovala svým typickým vícehlasným vokálům a prostor dostal i pro kapelu tradiční zvuk saxofonu. 

Emotikon

296 Kč
Gravitace
Dvě silné autorské osobnosti se spojili a natočili barevné album inspirované jejich společným putováním napříč Evropou. Duo Cermaque a Iamme Candlewick dokázalo propojit svůj odlišný přístup k hudbě, napsat písně, v kterých se prolíná naděje, poznání i zamyšlení, a vytvořit barevnou a mnohovrstevnatou nahrávku Gravitace

Gravitace

269 Kč
Holobyt
Třetí album posouvá Martinu Trchovou k výraznější otevřenosti, po šesti letech hledání přináší dvanáct hudebně plnokrevných nadžánrových písní. Holobyt jako prázdný prostor, který lze znovu zabydlet a vykročit někam dál.

Holobyt

269 Kč
Hot Rats
Hot Rats je druhé sólové studiové album amerického rockového kytaristy a zpěváka Franka Zappy, který si album sám produkoval. Album poprvé vyšlo 10. října 1969. Na LP i CD verzi je stejný počet skladeb, ale liší se jejich délky.

Hot Rats

800 Kč
Saxophone In Classics
Legendární kameraman, držitel Českého lva za celoživotní mistrovství, dlouholetý spolupracovník režiséra Jiřího Menzela. Jaromír Šofr je podepsán pod skvosty české kinematografie. Dlouhá léta se ovšem věnuje i hře na alt-saxofon.

Saxophone In Classics

179 Kč
Sh/jazz quintet
První dlouhohrající deska SHQ vznikla na přelomu srpna a září 1964. Soubor tehdy hrál ve velmi tvůrčí sestavě.

Sh/jazz quintet

224 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 568 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 .. 57 > >>