Nejprodávanější hudba v roce 2019

Od pramenů k moři
(1x)
Album přináší tradiční lidové písně z Valašska, z moravsko-slovenského pomezí či z dálné Moldávie, ale i novodobé kompozice svého uměleckého vedoucího Janka Rokyty na texty slezského barda Petra Bezruče či Josefa Kaluse.

Od pramenů k moři

224 Kč
Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální
Kapitán Demo má ostrý jazyk a nic mu není svaté. Svými texty se často naváží do konzumní společnosti a jejích zavedených pravidlel. Glosuje, diktuje a paroduje cokoliv, co mu přijde do cesty v rytmu progressive hip hopu, thrash rapu, elektra a trapu.

Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální

269 Kč
Piece Of My Life
Jemnost pařížské šlehačky podávané na hrubozrnném smirkovém papíře.

Piece Of My Life

269 Kč
Platinum Collection
Platinum Collection zahrnuje všechny hity a průřez všemi studiovými alby, která Divokej Bill kdy vydal. Kolekci 3CD sestavila skupina sama a písně rozdělila na jednotlivá alba takto: CD1 Singly, CD 2 Ploužáky a CD 3 Nářez. Trojalbum je tedy beze zbytku reprezentativním výběrem její dosavadní tvorby.

Platinum Collection

386 Kč
Relax – Tělo jako strom

Řízená relaxační cvičení pro uvolnění těla, dechu a mysli… patří k velmi oblíbeným formám fyzických a mentálních cvičení, která preventivně uvolňují napětí v těle a mysli.

Relax – Tělo jako strom

135 Kč
Rozhledna
Rozhledna je třetí řadové album písničkáře Petra Linharta, dříve člena kapel Majerovy brzdové tabulky a Čp. 8., muže inspirovaného krajinami a jejich příběhy.

Rozhledna

261 Kč
Sticky Fingers
(1x)
Reedice alba Rolling Stones z roku 1971 - Sticky Fingers.

Sticky Fingers

719 Kč
Šibenica frajerka
Ryze autorské album lídra zvolenské bluesové kapely ZVA 12-28 Band, originálního autora písní, kytaristy a zpěváka Norberta Červenáka.

Šibenica frajerka

269 Kč
The Magician's Birthday
The Magician's Birthday je páté album britské rockové skupiny Uriah Heep. Původně album vyšlo v listopadu 1972.

The Magician's Birthday

647 Kč
Bonsai
Dvojalbum mapuje historii české folkové skupiny Bonsai (1981-1987) založené studenty pražské lékařské fakulty, laureátů interpretační Porty v letech 1983 a 1984. Bohatě vypravené vydání obsahuje reprezentativní kolekci čtyřiceti koncertních nahrávek.

Bonsai

351 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 561 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 57 > >>