Nejprodávanější hudba v roce 2019

Led Zeppelin III
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 3.album (1970)

Led Zeppelin III

854 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.

Muna

359 Kč
New Headway Fourth Edition Upper Intermediate Class Audio CDs /4/
General English for adults. A completely new Upper Intermediate level of the world's most trusted English course, with brand new digital resources bringing you a completely up-to-date blended Headway course.

New Headway Fourth Edition Upper Intermediate Class Audio CDs /4/

1 013 Kč
New Challenges 2 Class CDs
CD k výukové řadě New Challenges

New Challenges 2 Class CDs

609 Kč
Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.

Winna

269 Kč
Yallah!
(1x)
Nová nahrávka kapely BraAgas nese název, který charakterizuje celé album. Kapela se hlásí k sefardským písním, kterých je na albu většina, ale nejen k nim – posluchač procestuje celé Středomoří – od Španělska po Turecko přes Balkán.

Yallah!

269 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
Domilováno
(1x)
Studiové album Vladimíra Merty Domilováno obsahuje jedenáct nových nebo méně známých písní o lásce a válce.

Domilováno

261 Kč
Eldorado
Jestliže předchozí syčácké album Krása (2010) přinášelo rockové písně pouze okořeněné Vášovým charakteristickým přednesem, na novince s názvem Eldorado ustupuje rockový prvek a jakákoli písňová pravidelnost a předvídatelnost do pozadí.

Eldorado

269 Kč
Freak Show
Václav Bartoš je vynikající a osobitý zpěvák a jeho kapele Fru Fru to skvěle šlape. Potvrzuje to na albu Freak Show, které je nejpřístupnějším albem této rockové čtveřice.

Freak Show

269 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 569 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 .. 57 > >>