Nejprodávanější hudba v roce 2019

Soulásky & samolásky
Chytré, ale zároveň chytlavé písničky podpořené skvělými vokály řadí kapelu mezi špičku folk-rockové scény. Jarret se na nahrávce prezentuje nápaditými texty, živým projevem a muzikantskou vytříbeností.

Soulásky & samolásky

269 Kč
Staročeské vánoce
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.

Staročeské vánoce

249 Kč
Uši letí k duši - Flétna
Nejlepší česká flétnistka Žofie Vokálková zve malé i velké děti do světa klasické hudby a krásných příběhů. Součástí CD je obsáhlý barevný booklet. Každou ze čtrnácti sólových skladeb doprovází poetický příběh a ilustrace.

Uši letí k duši - Flétna

269 Kč
Velké hity pro slavnostní chvíle
Lucie Bílá zaujímá přední pozici na absolutní špičce naší pop music už přes dvacet let.  Ve výčtu všech ocenění, která za tu dobu získala, patří mezi ty nejcennější jistě 17 zlatých Českých slavíků, Cena Zpěvačka dvacetiletí od Hudební akademie a Cena Thálie.

Velké hity pro slavnostní chvíle

242 Kč
Vykolejená
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.

Vykolejená

261 Kč
A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Bazarem proměn: A Tribute to Vladimír Mišík
S písněmi Vladimíra Mišíka vyrostla nejen řada rockových muzikantů, ale tyto hity jsou základem i zpěvníků několika generací.

Bazarem proměn: A Tribute to Vladimír Mišík

269 Kč
Black Sabbath
(1x)
Reedice prvního alba kapely Black Sabbath z roku 1970.

Black Sabbath

647 Kč
Divoký ticho Žižkova
Čtvrté album pražské folkrockové skupiny Hromosvod Divoký ticho Žižkova nabízí čtrnáct různobarevných nahrávek ozdobených řadou výjimečných hostů (mj. Petr Janda, Kamil Střihavka, Vladimír Merta).

Divoký ticho Žižkova

261 Kč
Goo
Reedice osmého alba kapely Sonic Youth z rokz 1990.

Goo

800 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 568 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 57 > >>