Nejprodávanější knihy v roce 2019
psychologie

Učit se žít s dětmi - 11%
Výchova dětí začíná u dospělých. Místo toho, abychom se snažili děti přizpůsobit našim požadavkům, měli bychom se pokusit vnímat svět z perspektivy dětí a vytvořit jim prostředí, které odpovídá jejich vývojovým potřebám.
psychologie

Učit se žít s dětmi

223 Kč
198 Kč
Život jako hra na osmnáct jamek - 11%
Osmnáct fiktivních příběhů uvádí čtenáře do světa golfu, který je v autorově pojetí zároveň hracím polem (greenem) našeho života.
psychologie

Život jako hra na osmnáct jamek

293 Kč
260 Kč
Důvěra v nevědomí - 11%
Kniha je jedinečným přínosem k porozumění psychoterapeutickému procesu, jelikož obsahuje reflexe jednotlivých fází či klíčových momentů jak ze strany analytika, tak klientky. Vedle názorných popisů procesu nabízí i propojení s teoretickými koncepty.
psychologie

Důvěra v nevědomí

242 Kč
215 Kč
Jak překonat hazard - 11%
Kniha pojednává o problémech působených hazardem. Postupně se zabývá diagnostikou, krátkou intervencí, léčbou i prevencí hazardního hráčství.
psychologie

Jak překonat hazard

230 Kč
204 Kč
Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu - 11%
Známý poradce v životních otázkách Kurt Tepperwein zde předkládá praktický a metodický koncept uvolnění vnitřních zdrojů. Kromě inventury a precizace rozhodujících otázek života ukazuje, jak myšlenky, postoje a chování ovlivňují váš život...
psychologie

Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu

268 Kč
238 Kč
Prarodiče, rodiče a vnoučata
Psychologická příručka o úskalích vzájemné komunikace mezi prarodiči a rodiči dětí na jedné straně a mezi prarodiči a vnoučaty na druhé straně.
psychologie

Prarodiče, rodiče a vnoučata

89 Kč
Skrytá autorita
(1x)
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
psychologie

Skrytá autorita

269 Kč
Životní lži a rodinná tajemství - 11%
Pravdivý člověk ví, kdo je. Stojí si za svým a sám sobě se nezpronevěří. Každý z nás má ovšem někdy pocit, že není schopen čelit bolestným pravdám. Jak životní lži, tak rodinná tajemství brání lidem rozpoznat realitu a vést svobodný a bezstarostný život.
psychologie

Životní lži a rodinná tajemství

206 Kč
183 Kč
Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
psychologie

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
psychologie

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 449 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 > >>