Nejprodávanější knihy v roce 2019
sci-fi

Les Merveilleux contes Tchéques
Komiks podle Karla Jaromíra Erbena. Pět klasických českých pohádek ve francouzské verzi.
sci-fi

Les Merveilleux contes Tchéques

305 Kč
Job
(1x)
Během výletu na Tahiti se Alec Graham se svými spolucestujícími vsadí, že dokáže stejně jako domorodci projít ohněm - je to přeci otázka víry a jeho víra v Boha je silná! Po absolvování rituálu se bohužel pan Graham pomátl.
sci-fi

Job

260 Kč
Friday
(1x)
Další vydání kultovního sci-fi románu klasika žánru.
sci-fi

Friday

251 Kč
Komplex
Autor vás zve do svého Komplexu - podivného uzavřeného habitatu, jehož obyvatelé jsou zbaveni vzpomínek a vůbec nic netuší o tom, kde, z jakého důvodu a za jakým cílem se v něm ocitli. Žijí ve světě, který existuje sám o sobě a sám pro sebe.
sci-fi

Komplex

179 Kč
Žoldnéř

Lidé rozšířili svou civilizaci ke hvězdám a s ní i všechny její nešváry... Expanzi již dávno ukončila neefektivní správa a nedostatek financí a většina mimozemských kolonií je ponechána svému osudu.

sci-fi

Žoldnéř

215 Kč
Počkej si na loňský rok
(4x)
Příběh románu klasika sci-fi žánru je rafinovanou montáží subjektivních realit jednotlivých postav a nenápadně naznačují, že ´duševní choroba´ zůstává v různé míře existenční součástí reality každého člověka.
sci-fi

Počkej si na loňský rok

179 Kč
Peklo Beneš
(1x)
Poslední a patrně nejlepší román klasika české sci-fi. Politická fikce o tom, co by se stalo, kdyby Československo zůstalo v Druhé světové válce neutrální zemí a prezident Beneš se stal světovým státníkem.
sci-fi

Peklo Beneš

206 Kč
Návrat z ráje
Hlavním hrdinou románu je novinář Řehoř, který přilétá na planetu Lucie, aby odhalil tajemství její podivně se chovající civilizace a zjistil to, co oficiální inspekce přehlédly.
sci-fi

Návrat z ráje

179 Kč
Zobrazuji 461 - 470 z 468 položek
<< < 1 .. 45 46 47