Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
pro děti a mládež

Zarua - ztracené město - 20%

Edice světové fantasy Pendragon přináší nejzvučnější jména tohoto žánru oceňovaná kritikou i čtenáři. Čarodějova učně Paddrena trápí podivné vize, ve kterých se objevuje město na pokraji vyhlazení. Když zemře jeho mistr a Řád čarodějů odmítne tuto násilnou smrt vyšetřovat, Paddren se zaváže, že vraha odhalí.

pro děti a mládež
Ukázky

Zarua - ztracené město

299 Kč
239 Kč
Dračí hrobka - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
pro děti a mládež
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
103 Kč
Elantris - 20%
Elantris bývala výstavním městem s nádhernými paláci, jejichž vysoké věže zářily do daleka. Jubilejní vydání k 10. výročí prvního anglického vydání, rozšířené a doplněné autorem.
pro děti a mládež
Ukázky

Elantris

237 Kč
190 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
pro děti a mládež
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
pro děti a mládež
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Hadí talisman - 20%
Dobrodružná fantasy, odehrávající se možná ještě mezi neandrtálci, možná již mezi cromagnonci. Průzkumná výprava je přepadena a pobita, zachrání se jediný mladík, který je na své první výpravě.
pro děti a mládež
Ukázky

Hadí talisman

79 Kč
63 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
pro děti a mládež
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
Učedník a pyramida Orků - 20%
Fletchera s Ignatiem uvěznila inkvizice pro zločin, jehož se nedopustili. Když pak král chystá výpravu na nebezpečné území orků, povolá i Fletchera. Právě k němu se upírají naděje celého království.
pro děti a mládež
Ukázky

Učedník a pyramida Orků

149 Kč
119 Kč
Učedník - 20%
Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast.
pro děti a mládež
Ukázky

Učedník

149 Kč
119 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
pro děti a mládež
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>