Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
pro děti a mládež

Apollónův pád - Zrádný labyrint - 20%
(1x)

Apollónovo strastiplné putování pokračuje! Zažijte další dobrodružství ve světě Percyho Jacksona Kdysi mocný bůh Apollón, nyní smrtelník Lester Papadopoulos, pokračuje v napravování vlastních chyb.

pro děti a mládež
Ukázky

Apollónův pád - Zrádný labyrint

279 Kč
223 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
pro děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

pro děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Krvavé ostří - 20%
(1x)
Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi.
pro děti a mládež
Ukázky

Krvavé ostří

299 Kč
239 Kč
Planeta ETK-017 - 20%

Helenka a Viktor vyrážejí na galaktickou výpravu. Jen dvě děti, MoNK a nekonečný vesmír. V budoucnosti vzdálené stovky let je život na naší planetě ponurý a šedivý.

pro děti a mládež
Ukázky

Planeta ETK-017

209 Kč
167 Kč
Poslední z Aporveru - 20%

Dny Aporveru jsou sečteny! Temnoty pohlcují vše živé. Jen ten, kdo uvěří v dobro, může Aporver zachránit. Závěr české fantasy série.  Smrt nevinného člověka proměnila pohádkový Aporver v peklo.

pro děti a mládež
Ukázky

Poslední z Aporveru

149 Kč
119 Kč
Příběh jednoho kmene - 20%

Příběh Bajúka ile Agaj, léčitele z Jihu Před mýma očima tančily postavy démonů, které jdou jen těžko popsat slovy, a já tančil s nimi. Vířily ve šmouhách kolem velkého pohřebního ohně v rytmu hudby; tváře zkřivené v hlubokém prožitku a svými chodidly zvedaly oblaka prachu.

pro děti a mládež
Ukázky

Příběh jednoho kmene

349 Kč
279 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Dračí oko - 20%
Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře? Conora, Abeke, Mej-lin a Rolana zajali nemilosrdní Přísežníci. Měli by stanout před soudem, místo toho jsou však tajně dopraveni do odlehlého paláce.
pro děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Dračí oko

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv - 20%
Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí! 4. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců.
pro děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv

189 Kč
151 Kč
Srdce Aporveru - 20%
Aporver je odsouzen k záhubě. Jeho Srdce bije z posledních sil. Ten, kdo ho vyléčí, zachrání celý svět. „Na počátku věků plula po obloze Aporveru tři slunce. Ten svět je pustý, řeklo první. Ten svět je prázdný, řeklo druhé. Ten svět je mrtvý, řeklo třetí. Pak první slunce uronilo slzu a svět zahalila hustá bílá mračna.
pro děti a mládež
Ukázky

Srdce Aporveru

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>