Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
příběhy ze života

Myší knížka - 20%
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
příběhy ze života
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
167 Kč
Nezbedové ze školky - 20%

Ve školce Písnička se pořád něco děje! Musí si každá holka hrát s panenkami a každý chlapec s auty? Proč by to nemohlo být jinak? Proč Verunka nechce chodit spinkat? Může mít pod postelí strašidlo?

příběhy ze života
Ukázky

Nezbedové ze školky

179 Kč
143 Kč
Ňouma z áčka - 20%

Je Toník opravdu takový ňouma, jak se zdá? Toník je neprůbojný, trochu nešikovný a bojácný, prostě kam ho člověk postaví, tam ho najde.

příběhy ze života
Ukázky

Ňouma z áčka

179 Kč
143 Kč
Odpadková pohroma na planetě Zemi - 20%
Nikolu Borůvkovou nikdy nenapadlo, že se z ní stane velvyslankyně planety Země. Když ale zjistí, že rozmazlená princezna z cizí planety chce Zemi přeměnit na obří skládku, neohroženě se vrhá do bláznivé kosmické mise. Princezna Petronella je však pevně rozhodnuta a vteřiny do okamžiku, kdy na Zemi…
příběhy ze života
Ukázky

Odpadková pohroma na planetě Zemi

179 Kč
143 Kč
Poklad z Atlantidy - 20%
Tajemství! Antické poklady! Senzace! Starý příběh předávaný z generace na generaci vypráví, že před tisíci lety obyvatelé Santorini ukryli na Krétě vzácný poklad. Prý to byla zlatá socha boha Poseidóna z chrámu v legendární Atlantidě! Slunce, zlatý písek a smaragdové moře… Ach! Prázdniny v Řecku jsou opravdu báječné!
příběhy ze života
Ukázky

Poklad z Atlantidy

199 Kč
159 Kč
Praštěný trpaslík - 20%

Najde trpaslík cestu domů? Sourozenci Martin a Štěpánka tráví prázdniny na vesnici u babičky. Jednou při procházce lesem objeví v domečku, který tam postavili, živého trpaslíka!

příběhy ze života
Ukázky

Praštěný trpaslík

189 Kč
151 Kč
Přece to nevzdáš - 20%

Nemoc Klárku nezlomí, naopak všem pomáhá. Veselá Klárka, která ráda sní, umí kreslit a vyprávět příběhy, se jednoho letního dne octne v nemocnici s vážnou chorobou.

příběhy ze života
Ukázky

Přece to nevzdáš

179 Kč
143 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy ze života
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Příběhy Dona Quijota - 20%
(1x)
Klenot světové literatury převyprável pro děti přístupnou formou Vladimír Hulpach. Doplňují ho celostránkové barevné ilustrace slovenského ilustrátora Dušana Kalláye, nositele Andersenovy ceny. Proto neváhejte a vydejte se s potulným rytířem donem Quijotem vzkřísit zašlou slávu ušlechtilého rytířského stavu!
příběhy ze života
Ukázky

Příběhy Dona Quijota

209 Kč
167 Kč
Psí záchranářky - Báječný pes - 20%
Saša, Kim a Taylor jsou nerozlučná trojice, která nejraději tráví volný čas ve společnosti psích kamarádů. Venčí mazlíčky zaneprázdněným lidem a pomáhají tak získat peníze na provoz psího útulku. Pak ale v nedalekém psím salónu otevřou psí školku, která jejich nápad okopíruje a začne venčení také nabízet.
příběhy ze života
Ukázky

Psí záchranářky - Báječný pes

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>