Nejprodávanější Kniha v roce 2019
psi

Klikrtrénink pro psy
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
Bulteriéři
Bulteriéři - tak jsou v této knize nazývána všechna plemena obecně známá jako teriéři typu Bull. Typické znaky tělesné stavby je natolik odlišují od jiných plemen, že o jejich příslušnosti není většinou nejmenších pochyb.
psi

Bulteriéři

629 Kč
Pes
Pro některé z nás jsou psi společníci, kteří nám pomáhají při práci, pro jiné stále představují vlky, pozůstatky nefalšované divočiny. Městský člověk psy často bere jako náročné děti, které vyžadují péči a lásku. Je mnoho způsobů, jakým se lidé sta
psi

Pes

359 Kč
Psí atlas
Znáte dobře psí plemena? Víte, jak vypadá trišonek, faxteriér nebo dharmatin? To vše a ještě mnohem více zjistíte uvnitř této knížky.
psi

Psí atlas

224 Kč
Štěně
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
psi

Štěně

143 Kč
Tellington TTouch pro psy
Tato metoda přináší do vztahu mezi člověkem a psem důvěru, podporuje vzájemnou spolupráci a má příznivý vliv na zdraví a mentální schopnosti psa.
psi

Tellington TTouch pro psy

269 Kč
Výchova a výcvik loveckého psa

Cesta ke spolehlivému pomocníkovi na lovu. „Myslivec bez psa, poloviční myslivec,“ říká se.

psi

Výchova a výcvik loveckého psa

530 Kč
Se psem mě baví svět
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
psi

Se psem mě baví svět

269 Kč
Cvičení a hry se psem
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
psi

Cvičení a hry se psem

143 Kč
Přírodní léčba pro psy a kočky  A - Z

Přírodní léčba pro psy a kočky A-Z je snadno použitelný průvodce pro domácí péči o zvířata.

psi

Přírodní léčba pro psy a kočky A - Z

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>