Nejprodávanější Kniha v roce 2019
psi

Čivava
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
psi

Čivava

224 Kč
Masáže psů
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
psi

Masáže psů

305 Kč
Jak to ten pes myslí?

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
4týdenní výchovný program pro psy
V této přehledné a moderní příručce máte den po dni, týden po týdnu připravený výchovný program pro vašeho psa, který si oba hezky užijete a na konci bude dobře vychovaný společník.
psi

4týdenní výchovný program pro psy

232 Kč
Bišon frise
Autorky knihy se věnují tomuto plemeni již řadu let. Jejich monografie mapuje historii druhu, obsahuje podrobný popis, ale všímá si i možných nuancí, jež se mohou v rámci chovu vyskytnout.
psi

Bišon frise

179 Kč
Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost?
Kniha Barryho Eatona přináší alternativní pohled na problematiku psí dominance. Autor předkládá čtenářům řadu zajímavých otázek, např. Co přesně se skrývá pod pojmem „psí dominance“?, Skutečně musí majitel psovi dominovat?
psi

Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost?

152 Kč
Štěkání
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
psi

Štěkání

152 Kč
Agility - Pracovní sešit
Agility – Pracovní sešit je užitečnou pomůckou pro všechny, kteří se věnují tomuto sportu.
psi

Agility - Pracovní sešit

107 Kč
Kynologická příručka
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
psi

Kynologická příručka

314 Kč
Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha
Pokud chcete svou border kolii skutečně pochopit a vychovávat ji, cvičit a zacházet s ní tak, aby to bylo v souladu s její vlastní individuální psychikou, nemůžete si tuto sérii nechat ujít.
psi

Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha

359 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 83 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>