Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
sociologie

Řízení sociálních procesů v České republice - 20%
Kolektivní monografie přináší pohled na principy a úspěšnost veřejného řízení sociálních procesů z různých úhlů pohledu. Ačkoli sociální procesy působí na první pohled odlišně, spojují je právě principy jejich řízení.
sociologie
Ukázky

Řízení sociálních procesů v České republice

130 Kč
104 Kč
Detecting and reducing corruption risk and fraud in the public sector - 20%
Kniha nabízí nový pohled na zkoumání korupce a odhalování podvodů. Autoři ukazují na korupci jako komplexní sociální jev, který je možné zkoumat z různých interdisciplinárních pohledů.
sociologie
Ukázky

Detecting and reducing corruption risk and fraud in the public sector

150 Kč
120 Kč
Sociální marketingové kampaně v Česku IV. - 20%
Monografie „Sociální marketingové kampaně v Česku IV. Ochrana životního prostředí“ mapuje kampaně, které byly na toto téma vytvořeny a realizovány na území České republiky od roku 1990 až do současnosti.
sociologie
Ukázky

Sociální marketingové kampaně v Česku IV.

69 Kč
55 Kč
Zdraví - kultura - společnost - 20%
Komu patří starost o zdraví? Je naše zdraví spíše věcí lékařskou, nebo společenskou a politickou? Přináší více lékařské péče a kontroly lepší zdraví?
sociologie
Ukázky

Zdraví - kultura - společnost

130 Kč
104 Kč
Moc krásy - 20%
Může být atraktivita chápána jako investiční strategie? Zvyšuje krása šance na vzestupnou sociální mobilitu a má větší vliv na úspěch než klíčové kompetence?
sociologie
Ukázky

Moc krásy

220 Kč
176 Kč
Romové a stereotypy - 20%
Text publikace přináší bližší pohled na složitou interkulturní problematiku, z níž získané stereotypy vycházejí jako kumulativní archivy většinou negativně zpracovaných zkušeností s druhými.
sociologie
Ukázky

Romové a stereotypy

100 Kč
80 Kč
Ukrajinská pracovní migrace v Česku - 20%
Tato kniha se točí kolem peněz – remitencí, které migranti vydělají v zahraničí a poté posílají svým rodinám do mateřské země. Pojednává zejména o tom, kde se tyto remitence berou/rodí, jakou mají váhu ve srovnání s příjmy a ostatními výdaji atd.
sociologie
Ukázky

Ukrajinská pracovní migrace v Česku

220 Kč
176 Kč
Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí - 20%
(1x)
Kniha přináší informaci o těch, kteří ztratili své zázemí nebo je dokonce nikdy nezískali. Je o jejich životě na ulici i před ním, o jejich přístupu k různým problémům, s nimiž se museli vypořádat - a leckdy se jim to ani nepodařilo.
sociologie
Ukázky

Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí

220 Kč
176 Kč
Nezaměstnanost - 20%
Publikace přibližuje práci, zaměstnanost a ztrátu práce v jejich širším antropologickém, sociálním a ekonomickém kontextu.
sociologie
Ukázky

Nezaměstnanost

280 Kč
224 Kč
Sociální gerontologie aneb Senioři mezi námi - 20%
Autorka v předmluvě této knihy vyjadřuje přesvědčení, že porozumění je základním předpokladem nejen kvalitního, bezkonfliktního soužití generací, ale i pro pozdější péči o nemocné seniory.
sociologie
Ukázky

Sociální gerontologie aneb Senioři mezi námi

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 82 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>