Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2019
medicína

Medicína mezi jedinečným a univerzálním
Publikace si klade za cíl představit jedinečný charakter medicíny jakožto disciplíny rozkročené jak ve sféře přírodních, tak humanitních věd.
medicína

Medicína mezi jedinečným a univerzálním

89 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Klinická etika - 11%
Autoři knihy, světově uznávaní zakladatelé bioetiky a klinické etiky, přinášejí metodu k efektivní identifikaci, analýze a řešení nejčastějších etických problémů, které se objevují v souvislosti s péčí o pacienty.
medicína

Klinická etika

251 Kč
223 Kč
Bolest v psychiatrii - 11%
Co je to bolest, víme snad všichni. Provází nás celý život, od útlého dětství přes produktivní dospělost až do vysokého stáří. Většina našich bolestí je vysloveně tělesná. Existuje však ještě jeden druh bolesti, a to bolest při různých stavech....
medicína

Bolest v psychiatrii

270 Kč
240 Kč
Komplexní kineziologický rozbor - 11%
Komplexní kineziologický rozbor je základní diagnostický prostředek fyzioterapie a myoskeletální medicíny. Srozumitelnou formou seznamuje s problematikou funkčních poruch pohybového systému a prezentuje základní rozdělení těchto poruch...
medicína

Komplexní kineziologický rozbor

314 Kč
279 Kč
Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech - 11%
Skvělá příručka, kterou nosí každý začínající lékař v kapse svého pláště. Informace z mnoha převážně interních oborů – algoritmy, hodnocení výsledků, přehledné tabulky, vybrané postupy diagnostiky i léčby…
medicína

Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech

629 Kč
559 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
medicína

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
medicína
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Autoimunitní řešení - 11%
V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby...
medicína

Autoimunitní řešení

377 Kč
335 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 346 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 35 > >>