Nejprodávanější hudba v roce 2019
hudba

Karel Gott
Speciální reedice prvního alba Karla Gotta! Ačkoli šlo tehdy vlastně o propojení stylově různorodých singlových nahrávek z let 1964 a 1965, přece je toto album důležitým hudebním záznamem doby i první fáze Gottovy skvělé kariéry.
hudba

Karel Gott

296 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

hudba

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Perpetuum Promile
Šestá řadová deska Prago Union nabízí pravidelnou dávku humoru a špinavých beatů. Kato je znovu ve skvělé formě a žongluje se slovy, hraje si s jejich významem a mění kontext nejrůznějších frází jako nikdo jiný u nás.
hudba

Perpetuum Promile

287 Kč
Zlom
Skupina Nerez se po 25 letech vrací na scénu. Kolekce dvanácti originálních písní-převážně od Zdeňka Vřešťála a Lucie Šoralové, ale i od zajímavých autorských hostů (Ondřej Soukup nebo Silvia Kaščáková) překvapuje žánrovou pestrostí.
hudba

Zlom

485 Kč
Duety
Legendární album Lucie Bílé a Karla Gotta vyšlo poprvé v roce 1997 a stalo je trhákem. Ve verzi rozšířené o skladbu Krása vyšlo o dvanáct let později. Duety se stalyjedním znejprodávanějších albobou několikanásobných slavíků.
hudba

Duety

287 Kč
Pohádka pro Beritku
Pohádka pro Beritku je první sólové album jedinečného jazzového kytaristy Rudolfa Daška. Natočil ho v roce 1970, kdy už byl významnou osobností české hudby a měl i nepominutelné úspěchy v zahraničí.
hudba

Pohádka pro Beritku

224 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
hudba

Sexy exity

269 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
hudba

The Wall

359 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
hudba

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 543 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 55 > >>