Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
děti a mládež

Město duší - 20%

Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky. Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce?

děti a mládež
Ukázky

Město duší

209 Kč
167 Kč
Černooká - 20%
(1x)
Viktorie je osmnáctiletá studentka, která žije zdánlivě normální život. Chodí na střední školu, řeší rozpory s kamarádkou a právě prožívá první lásku. Skutečnost je však jiná, než se na první pohled zdá. Před lety zemřela Viktorii matka a ona se s tím dosud nevyrovnala. Jednoho dne spatří v zrcadle…
děti a mládež
Ukázky

Černooká

179 Kč
143 Kč
Detektivové a narozeninový případ - 20%
Představte si, že bezstarostně oslavujete narozeniny, a v tom se to stane. Krádež! A po ní následuje vyloupení celého bytu. Detektivové jsou ale opět ve skvělé kondici a jdou po horké stopě. Kluky čeká vyšetřování plné nesnází.
děti a mládež
Ukázky

Detektivové a narozeninový případ

237 Kč
190 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
děti a mládež
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Petr a Lucie - 20%
(1x)
Celé jedno století uplynulo od událostí první světové války, které tvoří pozadí nejznámějšího díla Romaina Rollanda, nositele Nobelovy ceny za literaturu, novely Petr a Lucie.
děti a mládež
Ukázky

Petr a Lucie

209 Kč
167 Kč
České pověsti - angličtina - 20%

Nejznámější české pověsti v dvojjazyčném vydání V bohatě ilustrované dvojjazyčné knize najdete nejznámější české pověsti, inspirované klasickým dílem Aloise Jiráska. Nechybí vyprávění o praotci Čechovi, o Libuši a jejich proroctvích, o silném Bivoji či o Horymírovi a jeho Šemíkovi.

děti a mládež
Ukázky

České pověsti - angličtina

279 Kč
223 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
děti a mládež
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Království popela - 20%
(2x)
Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena.
děti a mládež
Ukázky

Království popela

279 Kč
223 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 235 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 24 > >>