Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
děti a mládež

Kamarádi na cestách - 20%
(3x)
Daniel Bukvaj napsal pohádku, kde děti bez mobilu a bez rodičů zažívají velké dobrodružství. Jen se svými zvířecími kamarády, jak praví rytíři, bojují proti zlé čarodějnici. Občas se přitom zasmějí sami sobě.
děti a mládež
Ukázky

Kamarádi na cestách

79 Kč
63 Kč
Pohádky z obýváku, lesa i ze zahrádky - 20%
(1x)
Pohádky oživují věci v bytě, nejen nábytek, ale i bačkory, boty, nádobí apod., jednak popisují život v lese, hlavně houby, lesní zvířata, nebo ukazují dětem život zvířat a rostlin na zahradě a na louce.
děti a mládež
Ukázky

Pohádky z obýváku, lesa i ze zahrádky

79 Kč
63 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
děti a mládež
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Vinnetou I. - 20%
(1x)
Nejslavnější indiánský příběh o přátelství, čestnosti a odvaze náčelníka Apačů Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda.
děti a mládež
Ukázky

Vinnetou I.

159 Kč
127 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
děti a mládež
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Monika a poklad templářů - 20%
Monika a její kamarádi Kuba a Arnošt tráví prázdniny nedaleko hradu Wolfensteinu. Při jedné objevitelské výpravě do staré zříceniny se Monika ztratí v podzemních chodbách a nedokáže najít cestu ven.
děti a mládež
Ukázky

Monika a poklad templářů

179 Kč
143 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 20%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

198 Kč
158 Kč
Nejkrásnější řecké báje a pověsti - 20%
(1x)

Sborník nejznámějších řeckých bájí a pověstí  Vstupte do světa olympských bohů, jimž vládne záletný Zeus a jeho žárlivá manželka Héra, sledujte životní pouť nejslavnějšího řeckého hrdiny Hérakla, spolu s Théseem se vydejte do Mínotaurova labyrintu a s Perseem pro hlavu Medusy.

děti a mládež
Ukázky

Nejkrásnější řecké báje a pověsti

249 Kč
199 Kč
Příručka pro nezkušené spisovatele - 20%

Všechno, co potřebuješ vědět o psaní (a nemáš se na to koho zeptat)! Máš touhu psát příběhy, blogy, články, divadelní hry nebo dokonce básně? Tak si pořiď tuhle skvělou příručku!

děti a mládež
Ukázky

Příručka pro nezkušené spisovatele

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 235 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>