Nejprodávanější tituly v roce 2019
hudba

MCH BAND 1982 - 1989
Souhrnné a kompletní vydání nahrávek Mikoláše Chadimy a jeho MCH Bandu z 80. let. V minulých edicích vždy chyběly některé skladby nebo byly s ohledem na hrací délku nosiče kráceny. Album "Feeling Fine..." zde vychází vůbec poprvé. Jde o komplet 6 CD
hudba

MCH BAND 1982 - 1989

539 Kč
Reynkarnace
Poezie Bohuslava Reynka pánům ze skupiny Hukl natolik učarovala, že připravili samostatný projekt zhudebněných básní. Při poslechu tohoto alba na Vás dýchne atmosféra vnitřního světa Bohuslava Reynka a citlivé hudební zpracování jeho veršů.
hudba

Reynkarnace

269 Kč
Singalana
Ženská vokální skupina Yellow Sisters prochází svým zpěvem s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae.
hudba

Singalana

269 Kč
The River Spring
Na albu najdete přímočaré a melodické skladby, které jsou kompletně autorsky dílem skupiny. Rockový sound se opírá o jistý projev vynikající zpěvačky Hanky Kosnovské podporovaný sehraným triem v klasickém rockovém obsazení kytara, basa, bicí.
hudba

The River Spring

224 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
hudba

V salonu barokních dam

269 Kč
Za fúzy ma poťahaj
Slovenská bluesová kapela ZVA 12-28 Band se řadí ke špičce žánru, a to nejen na Slovensku, díky nezaměnitelnému zpěvu a hře na kytaru Noro Červenáka, kterého podporuje vynikající instrumentální trio muzikantů.
hudba

Za fúzy ma poťahaj

269 Kč
20 letů / Puding - Live at Archa
Své 20. narozeniny oslavila světoznámá kapela původem z Teplic Už jsme doma nejen velkým koncertem v pražském Divadle Archa, ale také vydáním live CD z tohoto koncertu.
hudba

20 letů / Puding - Live at Archa

269 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
hudba

Dick O´Brass

224 Kč
Na předměstí Bory
Kapela Tleskač vznikla v Plzni na přelomu milénia. Skupina stylu SKA, dechy prosetá a rytmikou na dvě doby tepající, má dva frontmany – živelného šoumena jménem Prasopes a něžnou Olinku Konopíkovou.
hudba

Na předměstí Bory

224 Kč
Rock´s Groove
Skupina Kulturní úderka se pohybuje na brněnské scéně na pomezí blues, rocku a funky. Nadaného kytaristu a výrazný pěvecký talent Štěpána Dokoupila doplňuje Michal Kusák na bicí a multiinstrumentalista Mojmír Bob Sabolovič.
hudba

Rock´s Groove

224 Kč
Zobrazuji 511 - 520 z 547 položek
<< < 1 .. 50 51 52 53 54 55 > >>