Nejprodávanější tituly v roce 2019
národní kuchyně

Sicilská kuchyně - 11%
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
národní kuchyně

Sicilská kuchyně

359 Kč
319 Kč
Moje skvělé recepty z francouzského bistra - 11%
Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět.
národní kuchyně

Moje skvělé recepty z francouzského bistra

359 Kč
319 Kč
Cocina Checa - 11%
Recepty české kuchyně ve španělštině.
národní kuchyně

Cocina Checa

89 Kč
79 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
národní kuchyně
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Ohňová kuchařka - 20%
Knížka je určena všem gurmánům, labužníkům, milovníkům vaření a všem kdo milují přípravu pokrmů v přírodě. Autoři v knížce nabízejí čtenářům to nejlepší z toho, co se jim podařilo za několik let vykouzlit v pánvi na otevřeném ohni.
národní kuchyně
Ukázky

Ohňová kuchařka

169 Kč
135 Kč
Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa - 11%
Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě.
národní kuchyně

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa

269 Kč
239 Kč
Vánoční kuchařka - 20%
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
národní kuchyně
Ukázky

Vánoční kuchařka

119 Kč
95 Kč
La cucina tradizionale ceca - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v italštině.
národní kuchyně

La cucina tradizionale ceca

339 Kč
319 Kč
Databáze receptů II. - 20%
Volné pokračování rozsáhlé databáze receptů z celého světa, které zajisté rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost.
národní kuchyně
Ukázky

Databáze receptů II.

50 Kč
40 Kč
Tacos miluje každý - 11%
Tacos jsou tlukoucím srdcem mexické kuchyně. Jedná se o jednoduché pokrmy skládající se z tortilly, náplně a salsy, které společně tvoří vynikající spojení příjemných chutí, o nichž se vám bude zdát ještě týdny poté.
národní kuchyně

Tacos miluje každý

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 62 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>