Nejprodávanější Kniha v roce 2019
všeobecné a ostatní

Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
všeobecné a ostatní

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
všeobecné a ostatní

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Moje dítě (už) nekouří - 11%
(2x)
Kouřit není cool! Naše děti – naše bohatství, naše naděje, naše budoucnost. Rodiče své děti všemožně podporují, jdou jim příkladem. Ale někdy to nestačí. Je tu společnost, zájmy napojeného byznysu, vymývání mozků, kamarádi… co také nejsou cool.
všeobecné a ostatní

Moje dítě (už) nekouří

243 Kč
216 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
všeobecné a ostatní

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
všeobecné a ostatní

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
všeobecné a ostatní

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
všeobecné a ostatní

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč
Nemoc jako řeč dětské duše - 11%
Práce autorů je dnes aktuálnější než kdykoliv předtím. Neboť navzdory komplexní medicínské péči se u dětí čím dál víc rozmáhají nemoci a symptomy často nespecifikované povahy.
všeobecné a ostatní

Nemoc jako řeč dětské duše

439 Kč
390 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
všeobecné a ostatní

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Jak nezemřít - Kuchařka - 11%
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
všeobecné a ostatní

Jak nezemřít - Kuchařka

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 515 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 52 > >>