Nejprodávanější Kniha v roce 2019
zoologie

O mravencích a lidech - 11%
Ačkoliv se myrmekologie – nauka o mravencích – ustavila až v 19. století, objevují se mravenci v textech významných přírodovědců a filosofů už od antiky.
zoologie

O mravencích a lidech

314 Kč
279 Kč
Ptáci - 11%
Pozoruj ptáky, prozkoumej různé druhy zobáků a otisků nohou, zaposlouchej se do ptačího zpěvu, prohlédni si jejich peří a zjisti, jak a kam ptáci odlétají.
zoologie
Ukázky

Ptáci

224 Kč
199 Kč
Ptáci střední Evropy - 11%
Člověk na okamžik zahlédne zářivě barevné peří, zaslechne zvláštní zpěv, zpozoruje fascinující ptačí chování a napadne ho: „Kdybych tak věděl, co to bylo za ptáka!"
zoologie

Ptáci střední Evropy

242 Kč
215 Kč
Ptáci 1 - Fauna ČR - 11%
V rámci edice Fauna ČR vychází po dvaceti letech třetí přepracované vydání svazku Ptáci 1 (řády vrubozobí, potáplice, trubkonosí, potápky, plameňáci, čápi, brodiví a pelikáni a veslonozí), tentokrát již zaměřené jen na území České republiky.
zoologie

Ptáci 1 - Fauna ČR

608 Kč
540 Kč
Stezkami záhadných zvířat - 11%
(1x)
Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat! Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých.
zoologie

Stezkami záhadných zvířat

359 Kč
319 Kč
Atlas migrace ptáků ČR a SR - 11%
Autoři touto knihou zpřístupňují široké veřejnosti výsledky kroužkování ptáků a po švédsku, Velké Británii, Norsku a Dánsku jsme dalším státem, který vydal publikaci tohoto zaměření. úvodní část je věnována historii a metodice kroužkování ptáků.
zoologie

Atlas migrace ptáků ČR a SR

584 Kč
519 Kč
Proč mají sloni velké uši - 6%
(1x)
Autor ve své brilantně napsané a srozumitelné knize kombinuje nejnovější poznatky biologie, fyziologie, ekologie a paleontologie a hledá odpovědi řadu otázek vývoje jednotlivých živočišných druhů.
zoologie

Proč mají sloni velké uši

225 Kč
212 Kč
Hmyz do kapsy - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, obsahuje reprezentativní výběr zástupců široké rodiny hmyzu.
zoologie

Hmyz do kapsy

269 Kč
239 Kč
Jak bydlí zvířata - 11%
Odklop okénka a nahlédni do různých zvířecích příbytků. Do hnízd v koruně stromů, do podzemních nor, pod mořskou hladinu na korálový útes nebo přímo k vám domů.
zoologie

Jak bydlí zvířata

314 Kč
279 Kč
Krajina s vlky - Rapsodie šedých stínů - 11%
Ve své knize se J. M. Kvasnica podrobně zabývá vlčí minulostí, přítomností i „věští“ vlčí budoucností. Objasňuje vlčí etologii, loveckou strategii, společenskou hierarchii a výchovu mláďat.
zoologie

Krajina s vlky - Rapsodie šedých stínů

585 Kč
520 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 101 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>