Nejprodávanější Kniha v roce 2019
děti a mládež

Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Kniha Prachu 1 - 38%
(2x)
Triumfální návrat do světa Zlatého kompasu. První díl zamýšlené trilogie, nás zavádí do stejného prostředí, v němž se odehrávaly Jeho temné esence, Pullman ale děj posunul do doby o deset let dříve.
děti a mládež
Ukázky

Kniha Prachu 1

318 Kč
198 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
děti a mládež

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Hudební nauka pro malé i větší muzikanty 1 - 11%
Určeno především jako pomůcka při výuce hudebních oborů v 1.-4. ročníku základních uměleckých škol.
děti a mládež

Hudební nauka pro malé i větší muzikanty 1

215 Kč
191 Kč
Čarodějčin syn - 17%
(3x)
Ten, v jehož schopnosti nikdo nevěří, se stane zachráncem. Matka dvojčat Neda a Tama je čarodějka, svá kouzla uchovává ve sklepě v hliněném hrnci. Jednoho dne se jeden z chlapců nešťastnou náhodou utopí...
děti a mládež
Ukázky

Čarodějčin syn

238 Kč
198 Kč
Morgavsa a Morgana - Dračí chůvy - 11%
(1x)
Morgavsa a Morgana jsou dvě čarodějky. Tedy vlastně jenom Morgavsa. Morgana se čarodějnickému řemeslu teprve učí a zatím si nevede moc dobře....
děti a mládež

Morgavsa a Morgana - Dračí chůvy

269 Kč
239 Kč
Naughtiest Unicorn
(1x)
Join the naughtiest unicorn for magic and mayhem in this hilarious series for 6+ fans of Pamela Butchart, Rabbit and Bear, The Worst Witch and UNICORNS!
děti a mládež

Naughtiest Unicorn

156 Kč
Co skrývá noc - 41%
(1x)
První světélkující kniha vašeho dítěte s názvem Co skrývá noc je skvělý autorský počin výtvarnice Kateřiny Bažantové. Princip je přitom jednoduchý – díky textům a zábavným ilustracím procvičíte s dětmi počty, a to ideálně pod dekou a s baterkou.
děti a mládež

Co skrývá noc

318 Kč
189 Kč
Princ z Persie - 58%
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
děti a mládež

Princ z Persie

238 Kč
99 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>