Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
poezie

Těžká hodina - 20%
Autorova nejvýznamnější sbírka obsahuje nejtypičtější básně proletářské poezie. Wolker zde rozvinul sociální baladu, člověk je v ní drcen sociálními problémy, ale může se bránit. Celá sbírka je velmi silně levicově laděna, je pesimistická.
poezie
Ukázky

Těžká hodina

49 Kč
39 Kč
Wittgenstein bije žáka - 20%
Sbírka obsahuje šestadvacet básní.
poezie
Ukázky

Wittgenstein bije žáka

98 Kč
78 Kč
Jeden rok v haiku - 20%
Kniha přináší výběr haiku na každý den v roce.
poezie
Ukázky

Jeden rok v haiku

130 Kč
104 Kč
Milostné básně - 20%
Autor s úzkostnou pečlivostí vykresluje, koloruje a ozvučuje něco, co postrádá pevné obrysy a uniká pod rukama, ať už se v něm otevírá smrt, tma nebo chuť na sex. Upřímný jako zatím nikdy, v surovějším stavu než hmota slov, kterou hněte.
poezie
Ukázky

Milostné básně

79 Kč
63 Kč
Vypadáme, že máváme - 20%
Básnický debut Luboše Svobody (1986) s názvem Vypadáme, že máváme je malým katalogem zvrtnutých střetnutí či příznivých situací, které se nečekaně vymkly. Svoboda je zaznamenává a třídí systematicky, pečlivě, s láskou i náruživostí sběratele.
poezie
Ukázky

Vypadáme, že máváme

79 Kč
63 Kč
Básně - 20%
Svazek obsahuje revidované znění šesti básnických sbírek Zbyňka Hejdy s texty z let 1957 až 1996. Jsou to sbírky Všechna slast, A tady všude muziky je plno, Blízkosti smrti, Lady Felthamová, Pobyt v sanatoriu a Valse mélancolique.
poezie
Ukázky

Básně

199 Kč
159 Kč
Darmata - 20%
V pořadí pátá sbírka Petra Hrušky je plná neklidu, ne však těkavosti. Naopak. Tenhle nepokoj má svou pomalost, váhu a zaťatost, své hrany. Těžkne, tlačí, dře, znaveně se vrývá pod kůži.
poezie
Ukázky

Darmata

129 Kč
103 Kč
Kašpárek v rohlíku - 20%

Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. VELIKOST SOUBORU PDF JE 23 MB

poezie
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

198 Kč
158 Kč
Podolí - 20%
Knižní debut Jonáše Zbořila.
Klidná básnická tempa, civilní obraznost, putování po drahách velkoměsta, žilky tajemství srdce. Silné svědectví o narůstání „cizího kontinentu“, který v sobě nakonec skrývá příběh každého z nás.
poezie
Ukázky

Podolí

89 Kč
71 Kč
Elegie - 20%
Pátá Ortenova básnická sbírka byla uspořádána těsně před básníkovou tragickou smrtí. Základní podobou Ortenovy poezie je plachá něha, s níž se chlapecký básník dorozumívá se skutečnosti, jíž je obklopen.
poezie
Ukázky

Elegie

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 117 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>