Nejprodávanější tituly v roce 2019
medicína

Balneologie - 20%
Publikace přináší ucelenou formou základní znalosti o léčebném využití přírodních léčivých zdrojů. Stručné poznatky z biofyziky, fyziologie a neurofyziologie jsou uvedeny v rozsahu nutném pro pochopení mechanizmů účinků přírodních léčivých zdrojů.
medicína
Ukázky

Balneologie

722 Kč
578 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
medicína

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Hemodialyzační arteriovenózní přístupy - 20%
Dobře obrazovou dokumentací vybavená kniha (která na našem trhu dosud chyběla) je určena odborné veřejnosti, zejména specialistům z řad nefrologů, anesteziologů a chirurgů.
medicína
Ukázky

Hemodialyzační arteriovenózní přístupy

247 Kč
198 Kč
Chirurgie vyššího věku - 20%
Jedinečná publikace, která aktuálně řeší stále důležitější a narůstající problematiku diagnostiky a léčby starších osob na chirurgických odděleních. Kniha je určena zejména chirurgům a intenzivistům, ale je významná i pro lékaře ostatních oborů.
medicína
Ukázky

Chirurgie vyššího věku

382 Kč
306 Kč
Jak na obezitu a její komplikace - 20%
Popularizační publikace, která vysvětluje běžnému zdravotnicky nevzdělanému čtenáři, jak vzniká obezita a jaká hlavní rizika tuto diagnózu doprovází. V současné době taková publikace na trhu není.
medicína
Ukázky

Jak na obezitu a její komplikace

127 Kč
102 Kč
Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
medicína
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 1. ročník - 20%
Učebnice je doplněna pracovním sešitem, kde mohou studenti využít a zopakovat vědomosti získané díky této publikaci a rozvíjet kritické myšlení tolik potřebné pro práci zdravotnických pracovníků.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 1. ročník

246 Kč
197 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV - 20%
Kniha je určena především studentům a vyučujícím SZŠ - obor zdravotnický asistent a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí. Jedná se o základní učebnici v oboru ošetřovatelství, zejména ošetřovatelství v klinických oborech.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV

229 Kč
183 Kč
Psychodiagnostika - 20%
Psychodiagnostika má v současné době stále rostoucí význam jak ve výzkumné práci, tak zejména při uplatňování psychologie v praxi.
medicína
Ukázky

Psychodiagnostika

166 Kč
133 Kč
Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči - 20%
Problematika náhradní rodinné péče je tématem hojně diskutovaným a mediálně vděčným. Příběhů o tom, jak nebohý sirotek ke štěstí přišel, nebo, jak nic netušící rodiče adoptovali bezcitné monstrum, najdeme ve filmové i televizní produkci víc než dost.
medicína
Ukázky

Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 671 - 680 z 717 položek
<< < 1 .. 66 67 68 69 70 .. 72 > >>