Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
přírodní vědy

Dobytí Měsíce - 20%
Psal se květen 1961, když americký prezident Kennedy vyhlásil za národní cíl příštího desetiletí přistání člověka na Měsíci. Šlo o zásadní rozhodnutí.
přírodní vědy
Ukázky

Dobytí Měsíce

469 Kč
375 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Tajemství evoluce - 20%

Evoluce pozemského života v kostce. Život se na Zemi vyvíjí už čtyři miliardy let a za tu dobu prošel mnoha fantastickými proměnami.

přírodní vědy
Ukázky

Tajemství evoluce

209 Kč
167 Kč
Les – návod k použití - 20%
Lesy jsou jeho prací, práce se stromy zase jeho životem. Když Peter Wohlleben píše o lese, píše hlavou i srdcem, proto jsou i jeho knihy „Tajný život stromů“ a „Citový život zvířat“ bestsellery.
přírodní vědy
Ukázky

Les – návod k použití

295 Kč
236 Kč
Příběhy stromů - 20%
Stromy nás obklopují jen zdánlivě tiše a němě.
přírodní vědy
Ukázky

Příběhy stromů

297 Kč
238 Kč
Houbařská vyšší dívčí - 20%
Původně jsem předpokládal, že to bude další pošahaný atlas hub. S překvapením jsem zjistil, že je to opravdu něco jako učebnice houbaření, která se dokonce dá jen tak číst za dlouhých zimních večerů.
přírodní vědy
Ukázky

Houbařská vyšší dívčí

89 Kč
71 Kč
Malá kniha velkých náhod - 20%
Britský geometr John Martineau nabízí velmi neortodoxního průvodce naší sluneční soustavou.
přírodní vědy
Ukázky

Malá kniha velkých náhod

149 Kč
119 Kč
Život pavouka - 20%
Francouzský entomolog J.H. Fabre (1823–1915) zde nepřekonatelně popisuje svá neobvyklá pozorování světa hmyzu a pavouků.
přírodní vědy
Ukázky

Život pavouka

166 Kč
133 Kč
Neznámá tvář Prahy - 20%
Praha je jedinečné město. A tento názor není jen obdiv místních patriotů. Území Prahy je skutečně celosvětově unikátní tím, že vznikalo v minulosti na dnech tří moří.
přírodní vědy
Ukázky

Neznámá tvář Prahy

199 Kč
159 Kč
Plantáže dřevin pro biomasu, vánoční stromky a zalesňování zemědělských půd - 20%
Tato publikace je zaměřena na tři příbuzné činnosti v krajině: provoz plantáží rychle rostoucích dřevin, plantáže vánočních stromků, porosty vzniklé zalesňováním zemědělských půd. Autoři nabízí praktický pohled na tento perspektivní segment krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Plantáže dřevin pro biomasu, vánoční stromky a zalesňování zemědělských půd

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 80 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>