Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
přírodní vědy

Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
přírodní vědy
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Okrasné rostliny tropů a subtropů - 20%
Zaujala Vás při dovolené netradiční květina nebo strom? Tato publikace představuje přes 400 nejzajímavějších rostlin, které lze spatřit při návštěvě tropických a subtropických oblastí všech kontinentů, ale i nám bližšího Středozemí.
přírodní vědy
Ukázky

Okrasné rostliny tropů a subtropů

271 Kč
217 Kč
Sukulenty - 20%
Na stránkách této publikace se seznámíte s více než 100 druhů sukulentů, tj. rostlin, které mají vyvinutou schopnost hromadit vodu pro přežití v období sucha.
přírodní vědy
Ukázky

Sukulenty

101 Kč
81 Kč
Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů - 20%
(1x)

V poslední době se setkáváme se stále větším zájmem o dřeviny, tedy stromy a keře. Tento zájem je patrný zejména u okrasných rodů a druhů, kde úzce souvisí se snahou o dokonalejší a také pestřejší uspořádání veřejných i soukromých sadovnických úprav. Dřeviny mají také značný význam národohospodářský a biologicko-ekologický. Tato encyklopedie představuje detailním způsobem skupinu dřevin jehličnatých. Je to skupina ve srovnání s listnáči skromnější na rody a druhy, ale mnohdy velmi bohatá na kultivary (odrůdy). V publikaci je obsaženo více jak 230 druhů a přes 2 000 kultivarů, variet, forem a subspecií. Kniha se snaží nejen stručně popsat většinu jehličnatých stromů a keřů, se kterými se můžeme setkat v našich zeměpisných šířkách – včetně jejich nároků na stanovištní podmínky, ošetřování, uplatnění a množení – ale zejména je i názorně předvést množstvím vyobrazení. Věříme, že tato publikace bude všem zájemcům platným pomocníkem při poznávání, pěstování, použití i množení popsaného druhového a odrůdového sortimentu jehličnanů.

přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů

599 Kč
479 Kč
Hádej, hádej, hadači - 20%
(1x)
Knížka z legendární edice OKO obsahuje téměř 200 vybraných hádanek, kreslených a jiných úloh a úkolů z matematiky, které zábavným způsobem bystří vtip a úsudek. Je uspořádána do tří částí podle obtížnosti příkladů a pro kontrolu uvádí závěrem jejich řešení a výsledky. I matematika může být zábava!
přírodní vědy
Ukázky

Hádej, hádej, hadači

149 Kč
119 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
přírodní vědy
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 20%
(2x)
Věděli jste, že chobotnice má tři srdce? Že pštros neumí couvat? Že včely nikdy nespí? Nebo že se tučňáci smějou, když je někdo lechtá? Tato a mnohá další fascinující fakta ze zvířecí říše podaná s vtipem a lehkostí najdete v bohatě ilustrované knížce od populární švédské umělkyně.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

209 Kč
167 Kč
Jak pozorovat ptáky - 20%
V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území.
přírodní vědy
Ukázky

Jak pozorovat ptáky

269 Kč
215 Kč
Když spolu zvířata chodí - 20%

Zvířata připomínají v některých situacích lidi. Třeba když „spolu chodí“.  Jak se jmenoval pes Pabla Picassa? Kolika let se dožila nejstarší pijavice a jakou rychlostí zvládne letět vlaštovka? Protože má autor Vašek Vašák rád humor a hrdinové knížky mu občas přijdou legrační, radí čtenářům se – kromě toho, že se dozví i nepříliš známá fakta – také pobavit.

přírodní vědy
Ukázky

Když spolu zvířata chodí

209 Kč
167 Kč
Prostory geografie - 20%
Ambicí předkládané monografie je představit vybrané – v českém prostředí zatím nepříliš známé – teoretické perspektivy etablované především v posledních dvou desetiletích ve světové (především angloamerické) geografii.
přírodní vědy
Ukázky

Prostory geografie

250 Kč
200 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 80 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>