Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
příběhy ze života

Vilma běží o život
(2x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, zároveň ale touží vrátit se domů. Opustit deštný prales navíc možná budou muset i její noví přátelé, vesnici totiž hrozí, že bude srovnána se zemí. Ale Vilma je odhodlaná nenechat to jen tak!
příběhy ze života
Ukázky

Vilma běží o život

189 Kč
Winston: Velká školní loupež
V několika hamburských školách dojde k loupeži. Lupiči si pokaždé odnesou školní trezor a v něm uložené peníze za školní obědy.
příběhy ze života
Ukázky

Winston: Velká školní loupež

179 Kč
Měli dinosauři blechy?
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy ze života
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 53 položek
<< < 1 .. 4 5 6