Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
partnerství

Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
partnerství
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Manželství jako trvalý stres - 20%
Příčiny stresu mohou být různé, jednou z nich je v mnoha případech i manželství. Jsou však partnerské vztahy, které nejsou řešitelné pouhou radou. V tu chvíli přichází na řadu manželská terapie.
partnerství
Ukázky

Manželství jako trvalý stres

169 Kč
135 Kč
Hádky v manželství - 20%
Hádky ke vztahu nerozlučně patří. Kdy jde ale ještě o nezbytné "koření lásky" a kdy už jsou spory signálem hrozící krize? To nemusí být na první pohled zřejmé ani pro jednoho z účastníků.
partnerství
Ukázky

Hádky v manželství

111 Kč
89 Kč
Experimentální atlas mužů - 20%
Toho doma nechci!... aneb vyhněte se osudovému omylu! Neulovili jste náhodou do své domácí sbírky smrtelně jedovatý exemplář?
partnerství
Ukázky

Experimentální atlas mužů

189 Kč
151 Kč
Obrana masochismu - 20%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerství
Ukázky

Obrana masochismu

199 Kč
159 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených - 20%
(1x)
Autor ve svých povídkách odkrývá roušku tajemství, která donedávna zahalovala "Seznamovací víkendy a dovolené", které léta organizoval. Mnoho z popsaného zažil sám a mnoho vyslechl jako "vrba" od svých klientů na samotných akcích.
partnerství
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených

99 Kč
79 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
partnerství
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Co potřebujete vědět o mužích, abyste je mohly milovat i nenávidět - 20%
Muže jako takové můžeme milovat a nebo i nenávidět. Ovšem je tu i kategorie lhostejnosti. Ano, mohou nám být ukradení a my spíše pak hladíme uši svého psa s láskou a důvěrou.
partnerství
Ukázky

Co potřebujete vědět o mužích, abyste je mohly milovat i nenávidět

149 Kč
119 Kč
Emoční inteligence pro ženy - 20%
Ráda byste se zbavila občasných emočních strašáků, dokázala zachovat klid ve stresových situacích, uměla se prosadit v mužském světě a příležitostné pocity zlosti a zklamání vyměnila za spokojenost a sebevědomí?
partnerství
Ukázky

Emoční inteligence pro ženy

229 Kč
183 Kč
Frekvence lásky - 20%
Autorka se zabývá problematikou lásky. Láska je v každém z nás. Jen ji někdy nemůžeme najít, cítit, anebo vůbec pochopit smysl a význam toho, co vlastně láska je. Ve chvíli, kdy se naučíme mít rádi sami sebe, můžeme milovat i ostatní.
partnerství
Ukázky

Frekvence lásky

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 68 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>