Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
partnerství

Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerství
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Muži: Návod k použití - 20%

Ženy mají mnoho chyb. Muži mají jen dvě. Všechno, co řeknou, a všechno, co udělají.

Čeká nás ničivá porce humoru a větší než malé množství nestydatosti.

partnerství
Ukázky

Muži: Návod k použití

149 Kč
119 Kč
Jak flirtovat - 20%
Umění přesvědčit ostatní, ovlivnit je a získat na svou stranu — v dnešní době zcela zásadní vlastnost pro dosažení úspěchu v osobním i profesním životě.
partnerství
Ukázky

Jak flirtovat

186 Kč
149 Kč
Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
partnerství
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

partnerství
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
I váš partner se může změnit! - 20%
Už jste se někdy pořádně rozzlobili na svého partnera kvůli opakujícím se „maličkostem“? Kvůli nevynesenému odpadkovému koši nebo drobkům na stole? Kvůli tomu, že vám chybí jeho pomoc, podpora a něžnosti?
partnerství
Ukázky

I váš partner se může změnit!

212 Kč
170 Kč
Rozpravy o tantře - 20%
Výraz tantra je v tzv. západním světě dnes hodně znám a bývá skloňován ve všech pádech. Hlavně díky senzacechtivým novinářům lidé získali představu, že jde o jakýsi neuvěřitelný, nadlidský či až božský sex.
partnerství
Ukázky

Rozpravy o tantře

212 Kč
170 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 20%
(2x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství
Ukázky

Sex jako cesta k Bohu

214 Kč
171 Kč
Sexuální dohody - 20%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

130 Kč
104 Kč
Touhy, vášně a spiritualita - 20%
Kniha Touhy, vášně a spiritualita se zabývá propracovanými technikami tantry, jež umožňují adeptovi dosáhnout trojího mistrovského zvládnutí dechu, myšlení a přirozených tělesných procesů.
partnerství
Ukázky

Touhy, vášně a spiritualita

155 Kč
124 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>