Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
partnerství

Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerství
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Intimní splynutí - 20%
(2x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství
Ukázky

Intimní splynutí

195 Kč
156 Kč
Soulsex - 20%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres.
partnerství
Ukázky

Soulsex

214 Kč
171 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Duchovní partner - 20%
Duchovní partner přichází vždy po osudovém. Chcete se dozvědět, zda už jste připraveni na setkání s duchovním partnerem nebo co je pro to nutné udělat? Toto a ještě mnohá další zajímavá témata obsahuje právě tato kniha.
partnerství
Ukázky

Duchovní partner

270 Kč
216 Kč
Jak být ženou - 20%
(1x)
Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek...
partnerství
Ukázky

Jak být ženou

149 Kč
119 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 20%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství
Ukázky

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

199 Kč
159 Kč
V poutech rozkoše - 20%
(2x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství
Ukázky

V poutech rozkoše

228 Kč
182 Kč
Láska, vztahy, konstelace - 20%
Jan Bílý rozebírá, na základě popisu partnerských konstelací, výsledků jeho poradenské činnosti a osobních zkušeností, hlavní problémy partnerství.
partnerství
Ukázky

Láska, vztahy, konstelace

165 Kč
132 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
partnerství
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>