Nejprodávanější tituly v roce 2019
biologie

Louka - 11%
Lechtající trávy, zářivé květiny, bzučící hmyz: Jan Haft nás bere na objevitelskou cestu do skutečného ráje přírody, kde žijí stovky pestrobarevných rostlin a fascinujících živočichů v často překvapivých společenstvích.
biologie
Ukázky

Louka

332 Kč
295 Kč
Vnímavá zeleň - 11%
Jsou rostliny inteligentní bytosti? Dokážou mezi sebou komunikovat a řešit problémy? Nebo představují netečnou a nehybnou součást našeho světa, bez jakékoli citlivosti?
biologie

Vnímavá zeleň

241 Kč
214 Kč
Stručné dějiny biologie - 20%
Kniha, která zahrnuje dějiny biologie od prvopočátků do objevení struktury DNA (1953), může svou stručností a přehledností zaujmout nejen biology z profese, ale i všechny zainteresované laiky z řad vzdělanějšího čtenářstva.
biologie

Stručné dějiny biologie

250 Kč
200 Kč
Klinická genetika - 20%
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
biologie
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
56 Kč
Proč mají sloni velké uši - 6%
(1x)
Autor ve své brilantně napsané a srozumitelné knize kombinuje nejnovější poznatky biologie, fyziologie, ekologie a paleontologie a hledá odpovědi řadu otázek vývoje jednotlivých živočišných druhů.
biologie

Proč mají sloni velké uši

225 Kč
212 Kč
Co se děje v lidském těle - 11%
Zajímáte-li se o tajemství lidského těla a chcete se o něm dozvědět více, je tento pracovní sešit určen právě pro vás.
biologie

Co se děje v lidském těle

179 Kč
159 Kč
Kniha lesa - 11%
Od drsných kmenů až k vrcholkům stromů a větvím plným listí. Poeticky laděné ilustrace vás přenesou do lesa. Zhluboka se nadechněte a poslouchejte jeho příběh.
biologie

Kniha lesa

179 Kč
159 Kč
Příroda od jara do zimy - 11%
Věděli jste, že matka příroda, stejně jako my lidé, velmi pečlivě hlídá čas?
biologie

Příroda od jara do zimy

269 Kč
239 Kč
Velký průvodce lesem - 11%
Obsáhlý a fundovaný průvodce pro každou procházku do lesa. Les znamená víc než jen hodně stromů. V jedinečném ekosystému spolu v úzkém vztahu žije bezpočet živočišných, rostlinných druhů i hub.
biologie
Ukázky

Velký průvodce lesem

448 Kč
398 Kč
Fylogeneze lidské lokomoce - 20%
Monografie se zabývá vývojovými aspekty pohybu současného člověka v okolním prostředí. Odkazuje k základům pohybu suchozemských obratlovců, kteří před 360 miliony lety kolonizovali souš planety.
biologie
Ukázky

Fylogeneze lidské lokomoce

290 Kč
232 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 86 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>