Nejprodávanější knihy v roce 2019
psychologie pro každého

Musicophilia - 11%
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
psychologie pro každého

Musicophilia

399 Kč
354 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

psychologie pro každého

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Máma a smysl života - 11%
Máma a smysl života je dlouho očekávaným volným pokračováním Yalomova bestselleru Láska a její kat.
psychologie pro každého

Máma a smysl života

323 Kč
287 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Jak lépe zvládat nepříjemné situace a konflikty - 11%
Objevte průlomový přístup založený na všímavosti, neurovědě a pozitivní psychologii, který vám pomůže zastavit nezdravé reakce na stres.
psychologie pro každého

Jak lépe zvládat nepříjemné situace a konflikty

269 Kč
239 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
psychologie pro každého

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
psychologie pro každého
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Sedm dní ve tmě - 11%
V posledních letech přibývá lidí, kteří strávili několik dní na tzv. pobytu ve tmě. Přibývá také dalších, kteří jeho absolvování zvažují. Kladou si otázky typu „Zvládl (a) bych vůbec něco takového?“ nebo „Co mohu čekat?“
psychologie pro každého

Sedm dní ve tmě

108 Kč
96 Kč
Přecitlivělost není slabost - 11%
Kniha Přecitlivělost není slabost poskytuje řadu konkrétních tipů, co dělat, aby se o sebe přecitlivělí lidé dokázali lépe postarat.
psychologie pro každého

Přecitlivělost není slabost

224 Kč
199 Kč
Být sám sebou - 11%
Aby mohl člověk žít svobodně, aby mohl být sám sebou, potřebuje prožít vztah, který je sám o sobě lékem a pomocí. Na příkladech z vlastní praxe představuje Carl Rogers koncept léčebného vztahu.
psychologie pro každého

Být sám sebou

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 250 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 25 > >>