Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
romány

Nedokonaný čas - 20%
Románová tvorba Bronislawa Wildsteina není českým čtenářům neznámá, a to díky překladu titulu Údolí nicoty (2008, česky Pulchra, 2010), příběhu novináře, který se v postkomunistickém Polsku pokouší rozplést síť zrad a intrik.
romány
Ukázky

Nedokonaný čas

399 Kč
319 Kč
Pod hvězdou bláznů
Jedna je až úzkostlivě zodpovědná, pedantická a zvyklá vše plánovat, druhá je téměř ve všem pravým opakem. Až po smrti rodičů je okolnosti donutí, aby se po letech odcizení daly znovu dohromady.
romány
Ukázky

Pod hvězdou bláznů

169 Kč
Dubnová čarodějka - 20%

Neuvěřitelný osud němé, ochrnuté dívky, román o hloubce ducha a síle imaginace. Příběh z pera přední představitelky švédského magického realismu.

romány
Ukázky

Dubnová čarodějka

254 Kč
203 Kč
Deník parazita - 20%

Jeden rok v životě člověka pohledem svérázného lidského parazita Píše se rok 1994 a spisovatel Vladimír, původem z Československa, žije se svou ženou Ester, synem Hugem a bíglem Charliem v Amsterdamu.

romány
Ukázky

Deník parazita

249 Kč
199 Kč
Dvojité salto na talíři - 20%
Monika měla vše, co si jen obyčejná holka může přát. Vysněnou práci v redakci časopisu, malého synka a za manžela trenéra z fitka. Teď však nastupuje do léčebny, aby se pokusila uzdravit z nemoci, která ji téměř zabila. Kde se stala chyba?
romány
Ukázky

Dvojité salto na talíři

189 Kč
151 Kč
Fantom - 20%

Erikův životní příběh. Kým byl, než se z něj stal fantom Opery? Všichni ten příběh známe: v katakombách pod pařížskou Operou žije Erik, znetvořený génius přezdívaný Fantom. Z lásky k půvabné Christině rozpoutá dramatický sled událostí, v jejichž závěru sám umírá.

romány
Ukázky

Fantom

279 Kč
223 Kč
Návrat mrtvého muže - 20%
Olga má snad vše, co může mladá žena chtít – milujícího muže, zaměstnání, po němž toužila a jež je pro ni více koníčkem než prací a dokonce vlastní moderní byt; to všechno není za počínající normalizace samozřejmé.
romány
Ukázky

Návrat mrtvého muže

209 Kč
167 Kč
Poslední velký den - 20%
Proč je důležité brát život jako dar?
romány
Ukázky

Poslední velký den

288 Kč
230 Kč
Sex, víno a cigarety - 20%
Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studia pro ni není nic důležité. Dokud nepotká Vlada. S ním se naučí dotýkat se hranic svých možností, jak v oblasti citů, tak i sexu, ale s postupujícím časem začíná tápat v tom, co je ještě možné ve jménu osudového vztahu snést…
romány
Ukázky

Sex, víno a cigarety

209 Kč
167 Kč
A nad tím vším je slunce - 20%
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
romány
Ukázky

A nad tím vším je slunce

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 66 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>