Nejprodávanější tituly v roce 2019
romantika

Běh života s úsměvem - 11%
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romantika

Běh života s úsměvem

224 Kč
199 Kč
Život zn. Hygge - 20%
(2x)
Román, který působí jako vřelé, přátelské objetí... čisté hygge.
romantika
Ukázky

Život zn. Hygge

198 Kč
158 Kč
Tajemství hříchu a křídel - 20%
(1x)
Tajemný příběh inspirovaný skutečnými událostmi se začíná rozvíjet v prostředí lidí bez domova. Mladá dívka s těžkým osudem se ocitá na ulici a musí se vypořádat se strastmi každodenního života.
romantika
Ukázky

Tajemství hříchu a křídel

89 Kč
71 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Cena za rozkoš - 11%
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika

Cena za rozkoš

267 Kč
238 Kč
Bez rozloučení - 11%
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
romantika

Bez rozloučení

323 Kč
287 Kč
Vím, že tě chci - 11%
Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde.
romantika

Vím, že tě chci

314 Kč
279 Kč
Lovec věna - 20%
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat.
romantika
Ukázky

Lovec věna

119 Kč
95 Kč
Milenky - 20%
Pod hladinou všedních vztahů a pocitů jsou tajná místa vyhražená snům o docela novém pojetí života. Umělecká sochařka žijící v Montaně, Grace Rodriguezová, tak tedy prožívá svůj životní příběh vdané ženy bez zaujetí a vášně až do doby,...
romantika
Ukázky

Milenky

89 Kč
71 Kč
Padnout a vstát - 11%
MacKenzie moc dobře ví, jaký dopad má smrt někoho blízkého na ty, kteří zůstanou. Novinka od autorky bestsellerové série DIMILY.
romantika
Ukázky

Padnout a vstát

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 305 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 31 > >>