Nejprodávanější tituly v roce 2019
komiksy

Wannsee
(1x)
Vila ve Wannsee na předměstí Berlína, 20. ledna 1942. Patnáct vysokých představitelů Třetí říše se zde na popud Reinharda Heydricha sešlo, aby prakticky naplánovalo „konečné řešení židovské otázky“.
komiksy

Wannsee

268 Kč
Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.
komiksy

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
komiksy
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
Anča a Pepík 2.
(2x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 2.

341 Kč
Stopa legionáře II.
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
komiksy
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
komiksy

Velký závod

152 Kč
Nový svět - 48%
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
komiksy
Ukázky

Nový svět

396 Kč
204 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
komiksy
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
Artur a zlaté lano
(4x)
Z produkce nakladatelství, které dalo světu slavnou komiksovou Hildu, přichází další knižní podívaná, plná dobrodružství, podmanivých ilustrací, kouzel, netvorů, chrabrých hrdinů a mytologie.
komiksy

Artur a zlaté lano

260 Kč
Diosamante
Říši Arhas vládne královna Diosamante. Proslula nejen nemilosrdností a krutostí, ale také bájnou krásou. Jen proto se mocní válečníci z celého světa odvažují účastnit bojů na smrt v naději na jedinou noc lásky s ní…
komiksy

Diosamante

403 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 792 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 80 > >>