Nejprodávanější Kniha v roce 2019
komiksy

Anča a Pepík 2.
(2x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 2.

341 Kč
Stopa legionáře II. - 6%
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
komiksy
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
318 Kč
Velký závod - 6%
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
komiksy

Velký závod

152 Kč
143 Kč
Nový svět - 6%
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
komiksy
Ukázky

Nový svět

421 Kč
396 Kč
PAC & PUSSY - 11%
Sbírka sebraných stripů Pac & Pussy, které se během posledních let staly fenoménem sociálních sítí a nasbíraly desítky tisíc sdílení mezi mnoha tisíci fanoušků fascinovaných svébytným humorem jejich autora.
komiksy

PAC & PUSSY

161 Kč
143 Kč
Artur a zlaté lano - 11%
(4x)
Z produkce nakladatelství, které dalo světu slavnou komiksovou Hildu, přichází další knižní podívaná, plná dobrodružství, podmanivých ilustrací, kouzel, netvorů, chrabrých hrdinů a mytologie.
komiksy

Artur a zlaté lano

260 Kč
231 Kč
Diosamante - 11%
Říši Arhas vládne královna Diosamante. Proslula nejen nemilosrdností a krutostí, ale také bájnou krásou. Jen proto se mocní válečníci z celého světa odvažují účastnit bojů na smrt v naději na jedinou noc lásky s ní…
komiksy

Diosamante

403 Kč
358 Kč
Komiks Jirka Král - 11%

Seznam se s životem Jirky a jeho kamarádů v komiksové sbírce toho nejlepšího, co vyšlo v letech 2015-2018. V knize najdeš i překvapení. Jirkův komiks vychází měsíčně a nabízí kreslené příběhy ze života Jirky.

komiksy

Komiks Jirka Král

359 Kč
319 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice - 11%
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.
komiksy

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
798 Kč
Sexkomiks: První komiksové dějiny sexuality - 11%
(2x)
Komiksový bestseller, první svého druhu, zachycuje s erudicí a zároveň humorem dějiny sexu, sexuality a lidské intimity od pravěku až po vize budoucnosti.
komiksy

Sexkomiks: První komiksové dějiny sexuality

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 778 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 78 > >>