Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
sci-fi a fantasy

Strážci Země - 20%
(4x)

Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány! Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Strážci Země

189 Kč
151 Kč
Temné nadání – Padlé město - 20%
Za svobodu a vědění se platí cena nejvyšší. Kdo ale bude platit účty? Druhý díl dystopické trilogie z dekadentní Anglie ovládané Mocnými.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Temné nadání – Padlé město

279 Kč
223 Kč
V kůži rytíře - 20%
Dobrodružný příběh o velké statečnosti ze světa rytířských soubojů tě uchvátí důmyslnou zápletkou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

V kůži rytíře

139 Kč
111 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zmije - 20%
(1x)
Sedmnáctiletá Marianne se jednoho dne má stát Zmijí, ochránkyní Dvanácti ostrovů. Ale úřadující Zmije jí stojí v cestě. Zkažený muž bez špetky slitování se plaví po mořích na své válečné lodi, beztrestně zabíjí a za sebou nechává jen bolest a utrpení.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zmije

209 Kč
167 Kč
Psohlavec - 20%
(1x)
Izolované pouští a zahalené do oblaků páry, dvě sesterská města spojuje jediná železniční tepna. Mocnější Parapole ovládá důležité zdroje, chudší Autopoli sužují noční elektrické bouře, po kterých má obyvatelstvo výpadky paměti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Psohlavec

99 Kč
79 Kč
Andílkovo vánoční putování - 20%
Jak může mít někdo tolik smůly? To přece není spravedlivé! Křehký Andílek musí na své zimní pouti překonat hodně strastiplných překážek.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Andílkovo vánoční putování

229 Kč
183 Kč
Děti vánice - 20%
Národům Podmoří vládnou zasvěcení – elitní čarodějové. Někteří studují zákony fungování magické energie, jiní navrhují složité stroje... a další bojují.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Děti vánice

99 Kč
79 Kč
Výjimeční - 19%
(2x)
Mezi námi žijí lidé s nadpřirozenými schopnostmi, kteří se například umí proměnit do jakékoliv věci, stroje, zbraně, zvířete, nebo mají telekinetické či telepatické schopnosti, atd. Žijí s námi také upíři, nemrtví, vlkodlaci, nymfy, ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Výjimeční

52 Kč
42 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 63 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>