Nejprodávanější tituly v roce 2019
psychologie

Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
psychologie

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 20%
Publikace se zaměřuje především na obecnější souvislosti adaptačního procesu člověka při zvládání na něj kladených nároků, a to s využitím teoretických i empirických poznatků, získaných autorem i dalšími badateli.
psychologie
Ukázky

Psychologie lidské odolnosti

339 Kč
271 Kč
Rogersovská psychoterapie pro 21. století - 20%
Kniha Rogersovská psychoterapie pro 21. století představuje na našem knižním trhu jedinečnou odbornou publikaci, která zachycuje vývoj a proměny tohoto významného směru humanistické psychoterapie.
psychologie
Ukázky

Rogersovská psychoterapie pro 21. století

302 Kč
242 Kč
Lékařská psychologie v praxi - 20%
Psychologickým základem vztahu mezi lékařem a pacientem je specifická vzájemná emoční vazba, která má být v zájmu obou stran pozitivně laděná a dostatečně silná.
psychologie
Ukázky

Lékařská psychologie v praxi

195 Kč
156 Kč
Nadání a nadaní - 20%
Problematika nadání je po řadu let zkoumána nejen v psychologii a pedagogice, ale zajímají se o ni i další obory. V současné době se toto téma stalo velmi aktuálním a v souvislosti se změnami ve školství mu věnuje stále větší pozornost i široká veřejnost.
psychologie
Ukázky

Nadání a nadaní

271 Kč
217 Kč
O funkcích práce a osobitosti - 11%
Publikace z r. 1938, v níž její autor, enfant terrible čs. avantgardy a bohémy 30. a 40. let, svým typickým, nekompromisním a čtivým stylem předkládá syntézu Freudovy psychoanalýzy a Adlerovy individuální psychologie.
psychologie

O funkcích práce a osobitosti

179 Kč
159 Kč
Přejte si jednoduše, ale úspěšně! - 11%
(3x)
Kniha obsahuje opravdové a autentické příběhy mnoha nadšených čtenářů.
psychologie

Přejte si jednoduše, ale úspěšně!

206 Kč
183 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
psychologie
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
psychologie
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
psychologie
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 724 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 72 73 > >>