Nejprodávanější tituly v roce 2019
psychologie

Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
psychologie
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Vítejte v krizi! - 11%
Okamžik, kdy se nám život rozpadne pod rukama, je zároveň okamžikem, kdy začíná život nový. Tehdy totiž zmizí veškeré iluze a klam a objeví se holá, nepřikrášlená pravda. Krize může být neobyčejně bolestná,ale stává se zároveň zdrojem síly a naděje.
psychologie

Vítejte v krizi!

224 Kč
199 Kč
Psychodiagnostika - 20%
Psychodiagnostika má v současné době stále rostoucí význam jak ve výzkumné práci, tak zejména při uplatňování psychologie v praxi.
psychologie
Ukázky

Psychodiagnostika

166 Kč
133 Kč
Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči - 20%
Problematika náhradní rodinné péče je tématem hojně diskutovaným a mediálně vděčným. Příběhů o tom, jak nebohý sirotek ke štěstí přišel, nebo, jak nic netušící rodiče adoptovali bezcitné monstrum, najdeme ve filmové i televizní produkci víc než dost.
psychologie
Ukázky

Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči

169 Kč
135 Kč
Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
psychologie
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Dětská prostituce - 20%
(1x)
Doplněné a rozšířené vydání knihy Dětská prostituce se šířeji zabývá otázkou komerčního zneužívání dětí a přináší výsledky nových studií tohoto aktuálního tématu.
psychologie
Ukázky

Dětská prostituce

161 Kč
129 Kč
Duch a duše - 20%
Tato kniha je určena pro čtenáře z řad odborných i laických zájemců o psychologii, psychoanalýzu, alternativní terapie a duchovno.
psychologie
Ukázky

Duch a duše

179 Kč
143 Kč
Ekonomická psychologie - 20%
Ojedinělá publikace na našem trhu je pokusem o přemostění ekonomie a psychologie, disciplín, které se dlouho vyvíjely odděleně. Obzvláště v českém kontextu může být zahájením nové etapy. Autor se v průsečíku těchto vědních oborů pohybuje dlouhodobě.
psychologie
Ukázky

Ekonomická psychologie

254 Kč
203 Kč
Jak přežít pobyt ve zdravotnickém zařízení - 20%
Kvalita zdravotnických služeb je v poslední době velice žhavým a přetřásaným tématem. Proto vznikla kniha Jak přežít pobyt ve zdravotnickém zařízení, která přehledně zpracovává všechna témata, týkající se kvalitní péče ve zdravotnickém zařízení.
psychologie
Ukázky

Jak přežít pobyt ve zdravotnickém zařízení

119 Kč
95 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
psychologie
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Zobrazuji 701 - 710 z 724 položek
<< < 1 .. 69 70 71 72 73 > >>