Nejprodávanější tituly v roce 2019
zdraví a výchova dětí

Lunární kalendář pro nastávající maminky - 11%
První lunární kalendář z nakladatelství Krásná paní věnovaný nastávajícím maminkám, ale i těm, které si miminko teprve plánují a nebo už miminko mají.
zdraví a výchova dětí

Lunární kalendář pro nastávající maminky

134 Kč
119 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
zdraví a výchova dětí

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Narození děťátka je pro celou rodinu radostnou událostí. Na druhé straně však s sebou přináší pro novopečenou maminku mnoho tušených, ale i naprosto nečekaných starostí a otázek - zejména v prvních dnech a týdnech po porodu. A právě proto je tu kniha MUDr
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

166 Kč
133 Kč
Průvodce dětským světem - 20%
Každý správný dobrodruh a cestovatel si vždy pořídí kvalitního průvodce, než vyrazí za novými zážitky. Také dětský svět je jedno velké dobrodružství, které si vyžaduje kvalitní publikaci. A právě proto je tu Průvodce dětským světem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Průvodce dětským světem

220 Kč
176 Kč
Předškoláci v pohybu - 14%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.
zdraví a výchova dětí

Předškoláci v pohybu

176 Kč
151 Kč
Hrajeme si s básničkou - 20%
Všichni, kteří vychovávali nebo ještě vychovávají děti, jistě potvrdí, že jedním z nejnádhernějších okamžiků jejich života bylo, když jejich děťátko vyloudilo první zvuk.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hrajeme si s básničkou

127 Kč
102 Kč
Každá maminka je Mozart - 11%
(1x)
Autor během své terapeutické práce postupně zjistil, že nejen mnoho našich fyzických i psychických nemocí, bolestí a traumat, ale i to, jak se chováme a reagujeme, jak se vztahujeme sami k sobě má často kořeny v období prenatálního vývoje.
zdraví a výchova dětí

Každá maminka je Mozart

170 Kč
151 Kč
Povídání a hry s českými příslovími - 20%
Je až s podivem, jak moc je český jazyk bohatý. Vždyť kolik má jenom přísloví! Petr Kukal, autor knížky, kterou právě držíte v ruce, jich napočítal padesát, a to určitě nejsou zdaleka všechna.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Povídání a hry s českými příslovími

110 Kč
88 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Hry a pohádkové cestování - 20%
Kniha plná celé řady originálních a nápaditých her na téma cestování spojených s pohádkovými příběhy je věnována učitelům MŠ a ZŠ, ti určitě přivítají a rychle využijí náměty k hrám s dětmi od 5 do 8 let.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hry a pohádkové cestování

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 703 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 > >>