Nejprodávanější knihy v roce 2019
osobní rozvoj

Piš, nebo střelím - 11%
(2x)
Když už se rozhodnete, že chce psát, musíte vědět, o čem. A než se dostaví opravdová inspirace, je zapotřebí zvládnout řemeslo. Právě k tomu slouží naše „cvičební kniha“, která vám nabídne hned 365 krátkých stylistických cvičení.
osobní rozvoj

Piš, nebo střelím

178 Kč
158 Kč
Zdroj - 11%
Probuďte svůj potenciál – jste jen čtyři kroky od toho, aby se z vás stal nový, sebevědomý člověk!
osobní rozvoj

Zdroj

296 Kč
263 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
osobní rozvoj
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Myšlenky srdce - 6%
(1x)
Rozložte tyto karty po vašem bytě či domě, v autě, práci nebo kdekoli jinde, kde je často uvidíte. Nabídněte je přátelům a rodině, abyste tak mohli šířit radost. Každé ráno meditujte s jinou kartou a vnesete tak do svého dne pozitivní energii.
osobní rozvoj

Myšlenky srdce

135 Kč
127 Kč
Pohon / Drive - Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje! - 11%
Tajemstvím vysokého výkonu a uspokojení – v práci, ve škole i doma – je hluboká lidská potřeba řídit si své životy, učit se, vytvářet nové věci a činit dobro sobě i celému světu.
osobní rozvoj

Pohon / Drive - Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

269 Kč
239 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
osobní rozvoj

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
osobní rozvoj

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
osobní rozvoj

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
osobní rozvoj

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
osobní rozvoj

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 675 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 68 > >>