Nejprodávanější tituly v roce 2019
Asie

Nepál
Tato kniha nepředstavuje pouze proslulé himálajské velehory a jejich úchvatná panoramata, ale podává také řadu zajímavých informací o Nepálu jako zemi, o jeho kultuře a o národních parcích s jejich bohatým rostlinstvem i zvířenou.
Asie

Nepál

674 Kč
Srí Lanka
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
Asie
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
Vladimir Solovjov a jeho doba
Kniha Alexeje F. Loseva představuje první ucelený životopis Vladimira Solovjova (1953–1900) – filosofa, teologa a nejvýraznějšího ruského myslitele 19. století.
Asie

Vladimir Solovjov a jeho doba

449 Kč
Žaloba
Kim Ir-sen a po něm Kim Čong-il vládli lidu Severní Koreje pevnou rukou a ani na chvíli nenechávali nikoho na pochybách, že komunistická diktatura chce pro všechny jen to nejlepší. Povídky severokorejského Solženicyna inspirované skutečnými příběhy.
Asie

Žaloba

269 Kč
Touha po absolutnu. Svatí muži Indie
Kniha je určena nejen zájemcům o Indii a východní kultury, ale i těm, kdo hledají duchovní poznání a smysl bytí i veškerého stvoření.
Asie
Ukázky

Touha po absolutnu. Svatí muži Indie

198 Kč
Japonsko
Přehled zajímavých míst: hora Fudži, chrámy a svatyně v Tokiu, Kjótu a Ósace. Tipy na volnočasové aktivity: zajděte do tradičního japonského divadla, relaxujte v lázních onsen, užijte si v karaoke baru.
Asie
Ukázky

Japonsko

179 Kč
Bajkal
Cestovatl Marek Šimíček projel 700 km Bajkalu vlastními silami - z toho 250 na bruslích, plus následný výstup na Pik Čerského - dalších 800 kilometrů auty po ledu - 15 000 kilometrů a 14 dnů ve vlacích - téměř 7 týdnů na cestě.
Asie

Bajkal

359 Kč
Druhá revoluce
Výzkum stalinismu je vysoce aktuální, a to nejen jako významný fenomén historie, ale i současnosti.
Asie

Druhá revoluce

178 Kč
Wabi Sabi - Japonská filozofie
Japonská filosofie wabi sabi zprostředkovává úplně nové pojetí času: podle ní je nejdůležitější vzít ho do vlastních rukou v souladu se svými osobními potřebami. Množství času přitom nehraje žádnou roli.
Asie

Wabi Sabi - Japonská filozofie

250 Kč
Cesta bílých oblaků
(2x)
Cesta bílých oblaků je očitým svědectvím Tibetu v posledních desetiletích jeho nezávislosti a nepřerušené kulturní tradice.
Asie

Cesta bílých oblaků

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 163 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>