Nejprodávanější tituly v roce 2019
kariéra

Síla jednoduchosti - 20%
(1x)
V jádru této prosté audioknihy se nachází klíč k mnoha zápasům, které den co den svádíme, počínaje naší snahou o produktivnost a dosahování cílů přes úsilí o zachování našeho zdraví a dobré kondice.
kariéra
Ukázky

Síla jednoduchosti

369 Kč
295 Kč
Tajemství motivace - 11%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".
kariéra

Tajemství motivace

179 Kč
159 Kč
Komunikací k vítězství - 20%
Audiokniha obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konverzaci.
kariéra
Ukázky

Komunikací k vítězství

299 Kč
239 Kč
Nekonvenční myšlení - 20%
Audiokniha je určená všem, kteří chtějí něco změnit - ve svém světě a ve své firmě. Je to audiokniha pro ty, kteří se zdráhají podlehnout cynismu a kteří jsou dostateční blázni, aby zkusili jednou něco nového: jinak myslet v podnikání.
kariéra
Ukázky

Nekonvenční myšlení

369 Kč
295 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
12 fází úspěšných prodejních rozhovorů - 20%
V prodeji je úspěch a neúspěch velmi těsně spjat. Kdo ví, jak vést obchodní rozhovor opravdu profesionálně, je vítězem. Obchodníci, prodejci a obchodní manažeři se v této ojedinělé knížce dozví,
kariéra
Ukázky

12 fází úspěšných prodejních rozhovorů

169 Kč
135 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty, jak pomocí asertivity čelit neoprávněné kritice,
kariéra
Ukázky

Asertivita pro manažery

212 Kč
170 Kč
Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
kariéra
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
kariéra
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Efektivní komunikace pro manažery - 20%
(1x)
Praktická příručka pro manažery přináší řadu cenných zkušeností z oblasti komunikace. Získejte nejen praktický návod, ale i vysvětlení, na jakých základech komunikace stojí.
kariéra
Ukázky

Efektivní komunikace pro manažery

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 168 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 17 > >>